Kadriye İlkokulu’nda okul gecesi düzenlenerek eğitim öğretim yılına veda hazırlıkları başladı.

Kadriye İlkokulu’nda okulun son haftası düzenlenen gece büyük ilgi topladı. Geceye öğrenci, veli ve Kadriye halkından yoğun katılım gerçekleşti.

Gecenin açılış konuşmasını Okul Müdürü Mehmet Kocabıyık yaptı. Kocabıyık konuşmasında şunları söyledi; “Öncelikle Kadriye İlkokulu ailesi olarak düzenlediğimiz bu güzel geceye hepiniz hoş geldiniz. Okulumuz yıllardır birçok etkinliğin içinde bulundu, her yapılan projede dereceler aldı. Katıldığımız yarışmalardan hep mutlu döndük. Cumhurbaşkanımızın eşi Sayın Emine Erdoğan hanımefendinin, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un ve Antalya Valimiz Ersin Yazıcı’nın teşrifleriyle kütüphanemiz açıldı. Tabi ki Kadriye ve Kadriye İlkokulu için daha yapacak çok şeyimiz var. Burada bulunduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gecemizde bize destek veren Okul aile birliğine, Kadriye esnafımıza, velilerimize, öğretmenlerimize çok teşekkür ederim. Yapacağımız çekilişte kazanılacak hediyeleri iyi günlerde kullanmanızı dilerim.”

Yıl boyunca okula katkı sağlayanlara plaket takdim edilirken öğrenci gösterileri ve Kadriye İlkokulu öğretmenleri tarafından oluşturulan koro büyük beğeni topladı. Sürpriz hediyelerin çekilişle dağıtıldığı gece, mahalli sanatçıların sahnesiyle son buldu.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi