Eskiyörük’te çocuklara göz taraması yapan Milletvekili Göz Doktoru Tuğba Vural Çokal; “Türkçe’de göz bebeği gibi bakmak tabiri var ya; işte ben de göz bebeklerimizin gözlerine baktım. Biliyoruz ki, onlar bizim varlık sebebimiz ve geleceğimiz.”

AK Parti Serik İlçe Teşkilatının çalışmaları kapsamında milletvekilleri de Serik’te çeşitli ziyaretler yapıyorlar. Bu kapsamda Ak Parti Antalya Milletvekili aynı zamanda göz doktoru olan Tuğba Vural Çokal Eskiyörük Mahallesi'nde küçük çocukların göz muayenelerini yaptı.

Mahalle Muhtarı Ramis Güzel’in daveti üzerine Eskiyörük Mahallesi'ne; göz sağlığı için kullanılan ekipmanlarla donatılmış olan araçla gelen Milletvekili Dr. Tuğba Vural Çokal’ı çocuklar ellerinde çiçeklerle karşıladılar. Farklı yaşlardan 48 çocuğun göz muayenesini yapan Milletvekili Dr. Çokal Eskiyörüklü vatandaşları da ziyaret etti.

Mahalle muhtarı Ramis Güzel; “Doktor Vekilimiz Tuğba Hanımı mahallemize davet etmiştik. Kendisi mahallemize gelerek hem bizi onore etti. Hem de mahallemizdeki 48 çocuğumuzun göz muayenesini yaptı. Vekilimiz de bizler de çok mutlu olduk.”

Ak Parti Antalya Milletvekili Dr. Tuğba Vural Çokal, Eskiyörük ziyareti ve çocukların göz taraması muayenesi ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlarda; “Geleceğimiz umudumuz gözümüzün nuru çocuklarımızla beraberiz. Göz muayenelerini yapmadan önce, onların gülen yüzlerinden ve umut dolu gözlerinden enerji alarak güne başladık. Türkçe’de göz bebeği gibi bakmak tabiri var ya; işte ben de göz bebeklerimizin gözlerine baktım. Biliyoruz ki, onlar bizim varlık sebebimiz ve geleceğimiz.” Dedi

AK Parti Antalya milletvekili Dr. Tuğba Vural Çokal’ın Eskiyörük Mahallesi ziyaretinde AK Parti Serik ilçe Başkanı Hasan Yıldırım ve Kadın kolları başkanı Esmahan Can ve partililer de katıldılar.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi