Karakaya: “Serik Kız Anadolu İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Program Okulu’nda okumanın ayrıcalığını ve avantajını yaşatıyoruz.”

Serik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür İsmet Karakaya, pandemi süreci boyunca okul olarak öğrencileri ile ilgili her türlü etkileşim içinde uzaktan eğitimlerini sürdürdüklerini söyledi.

Serik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür İsmet Karakaya şu bilgileri verdi; “Okulumuz yüz yüze eğitim öğretim döneminde olduğu gibi uzaktan eğitim sürecinde de her alanda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda özellikle 12. Sınıf öğrencilerimiz için uygulamış olduğumuz ‘Koçluk Sistemi’ ile haftalık çevrimiçi toplantılar yaparak sürekli öğrencilerimizle irtibat halindeyiz.

Ara sınıflarla da aynı şekilde sınıflar bazında toplantılar yaparak hem öğrencilerimizin yaşamış oldukları sorunlara çözüm buluyor hem de onları süreçten koparmadan eğitime dahil ediyoruz. Bu doğrultuda tüm sınıflar bazında online deneme sınavları yapılarak sonuçları analiz edilip konu ve kazanım eksiklikleri tamamlanmaktadır.

Ayrıca kariyer günleri ve mesleki tanıtım anlamında, alanında uzman kişileri davet ederek çevrimiçi ortamda öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Bu sayede öğrencilerimiz hem ileride yapacakları mesleklerin özelliklerini hem de bu mesleklere ulaşma yolunda yapacaklarını yakinen öğrenmiş oluyorlar.

Pandemi süresince tüm mesleklerden uzman kişileri davet etmeye ve online denemeleri yapmaya devam ederek öğrencilerimize Serik Kız Anadolu İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Program Okulu’nda okumanın ayrıcalığını ve avantajını yaşatıyoruz.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi