ANTALYA Kayak İhtisas Kulübü, Konyaaltı Belediyesi ve Saklıkent Kayak Merkezi iş birliğiyle düzenlenen Saklıkent Kar Şenlikleri'nin geleneksel hale geleceğini belirten Bülent Nevcanoğlu, "Saklıkent'i Türkiye'nin zirvesine taşıyacağız" dedi.

28 Şubat-1 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen Saklıkent Kar Şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Festivalin fikir sahibi Antalya Kayak İhtisas Kulübü Başkanı Bülent Nevcanoğlu, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in yarışmaların her yıl tekrarlayacağını bizzat kendisine müjdelediğini söyledi.

Festivale kayak tutkunlarının büyük desteği olduğunu kaydeden Nevcanoğlu, "Pınar Toğaç, Burcu Tugayoğlu, Kenan Toğaç ile festivalin tüm programını planladık. 45 yaş üstü kayak yarışlarından, profesyonel yarışlara kadar her ayrıntıyı gözden geçirdik. Antalya Kayak İhtisas Kulübü hakemlerinin kontrolünde yapılan yarışlar izlenmeye değerdi" dedi. Saklıkent'i, Türkiye'nin kayak ve festival cenneti yapmayı hedeflediklerini bunu da başaracaklarını vurgulayan Nevcanoğlu, "Uzun yıllar kendi haline bırakılan Saklıkent'i canlandırmayı başardık. Bundan sonra kış turizminde de Saklıkent'i Türkiye'nin zirvesine taşıyacağız. Dünya markası yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.

 

 

Editör: Haber Merkezi