Serik Belediyespor Voleybol Takımı 2. Lige çıkma yolunda Final Grubu’na yükseldi.

Serik Belediyespor Voleybol Takımı Isparta’da yapılan karşılaşmalardan başarı ile çıkarak Final Grubu’na yükseldi. Serik’te hedef final gruplarında son 8 takım arasına girerek gelecek sezon TVF 2. Lig’inde mücadele etmek.

Bu sezon kurulan ve Bölgesel Amatör Voleybol Liginde mücadele eden Serik Belediyespor Voleybol Takımı sezonun ilk maçları için geçtiğimiz hafta Isparta’ya gitmişti. Isparta ilinde gerçekleştirilen yarı final etabı ilk maçında Isparta 32 Akademik Gençlik sporu 3-1, bugünde Konya Ilgın sporu 3-0’lık skorla yenen Serik Belediyespor Voleybol Takımı grup birincisi olarak final grubu müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Isparta’da mücadele eden Serik Belediyespor Voleybol Takımını Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan ve belediye başkan yardımcıları da müsabakalarda yalnız bırakmadı.

30 ilde yapıldı 95 takımın katıldığı Türkiye Voleybol Federasyonu Bölgesel Amatör Voleybol Ligi bölge grup finallerini geçen Serik Belediyespor Voleybol Takımı 20-24 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan finallerde şampiyonluk hedefi ile mücadele edecek.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi