Antalya  Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Performans Takip Sınavı sonuçları belli oldu. Tekeli Ortaokulundan iki öğrenci bütün soruları doğru cevaplayarak Antalya birincisi oldu.

8 Nisan 2015 Çarşamba günü açıklanan PTS sonuçlarına göre Tekeli Ortaokulu 8/G sınıfı öğrencisi Tuğçe Nur Akkaya ve 8/H sınıf öğrencisi Ayşe Pelin Can bütün soruları doğru cevaplayıp 700 tam puan alarak Antalya birincisi oldular. Öğrencilerimiz Okul Aile Birliği tarafında altınla ödüllendirildi. Okulda düzenlenen törende başarılı öğrencilere ödüllerini aileleri verdi.

Konuyla ilgili olarak Okul Müdürü  Halil Alkan ise şunları söyledi; ''TEOG sınavında üç Türkiye birincisi çıkaran okulumuz planlı çalışmasını sürdürerek Performans Takip Sınavı'nda da başarılı sonuçlar elde etti. PTS'de 700 puanla Antalya birincisi olan öğrencilerimiz Tuğçe Nur Akkaya, Ayşe Pelin CAN ve sınavda performansını en üst seviyede ortaya koyan öğrencilerimizi kutluyorum. Her öğrenciyi olabileceği en üst seviyeye çıkarmak için öğretmen, öğrenci, aile ve okul birlikte çaba sarf etmekteyiz. İnşallah 29/30 Nisan TEOG sınavında da öğrencilerimiz bu başarılarını devam ettirirler.  29/30 Nisan TEOG sınavına girecek tüm öğrencilere şimdiden başarılar diliyorum.'' dedi.

 

Editör: Haber Merkezi