ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, Kepez, Serik ve Alanya'da Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışına katıldı.

Başkan Muhittin Böcek, CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz'ün Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı. Açılışa,  CHP İl Başkanı Nail Kamacı, CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Muratpaşa Belediye Başkanı ve Adayı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, Milletvekilleri Aliye Coşar, Sururi Çorabatır, Cavit Arı, kadın ve gençlik kolları başkanları ile vatandaşlar katıldı.

'ALNIMIZ AÇIK BAŞIMIZ DİK'

SKM açılışında konuşan Böcek, “Alnımız açık başımız dik çünkü biz tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyarak, kimseyi ötekileştirmeden, siyasi görüşü nedeniyle cezalandırmadan bugünlere geldik. Antalya'mızda size, bize yakışan siyaset üstü bir çalışma yaptık" dedi. Böcek, konuşmasında Kepez'e yaptıkları hizmetleri anlattı. Başkan Böcek'in bir sonraki durağı ise Antalya'nın önemli bir değeri olan Serik ilçesi oldu. CHP İl Başkanı Nail Kamacı, Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen, Muratpaşa Belediye Başkanı ve Adayı Ümit Uysal, Serik Belediye Başkan Adayı Kadir Kumbul, Milletvekilleri Aliye Coşar, Sururi Çorabatır, Cavit Arı, kadın ve gençlik kolları başkanları ve Serikliler ile birlikte Serik Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

SERİK'TE YERALTI VE YERÜSTÜNE YATIRIM

Manavgat Belediyesi'nde Devir Teslim Manavgat Belediyesi'nde Devir Teslim

Serik'in gönlünde her zaman ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Başkan Muhittin Böcek, 5 yılda Serik halini iyileştirdiklerini, kültür merkezini bitirerek açtıklarını belirtti. Bunun yanında alt yapı yatırımlarına da büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Böcek, “Bazı belediye başkanları yer üstüne hizmet yapmayı tercih eder. Biz hem yer üstüne hem yer altına hizmet ettik. İçme suyu borularının değişimi, kanalizasyon hattı, arıtma tesisi, kültür merkezi çalışmalarımızı yaptık" diye konuştu.

Başkan Böcek, Alanya Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına da katıldı. Alanya'nın hem tarım hem turizm açısından son derece önemli bir yer olduğunu vurgulayan Başkan Böcek, Antalya'dan Alanya'ya gelirken 70'ten fazla trafik lambasından geçmek zorunda kalındığını söyledi. Başkan Böcek, “Kimse Alanyalı hemşehrilerimi kandırmaya kalkmasın. 21 yıldır her seçim zamanı Antalya-Alanya arası hızlı tren gündeme gelir ama bir türlü yapılmaz. Türk turizminden kazanılan 50 milyar dolar gelirin 22-23 milyar doları Antalya'dan. Parayı buradan kazanıp yatırımları başka yerlere yapıyorlar" diye konuştu.  DHA

B A S K A N B O C E K 3 I L C E D E S K M A C I L I S L A R I N A K 175189B A S K A N B O C E K 3 I L C E D E S K M A C I L I S L A R I N A K 175188B A S K A N B O C E K 3 I L C E D E S K M A C I L I S L A R I N A K 175187B A S K A N B O C E K 3 I L C E D E S K M A C I L I S L A R I N A K 175186B A S K A N B O C E K 3 I L C E D E S K M A C I L I S L A R I N A K 175185B A S K A N B O C E K 3 I L C E D E S K M A C I L I S L A R I N A K 175184B A S K A N B O C E K 3 I L C E D E S K M A C I L I S L A R I N A K 175183B A S K A N B O C E K 3 I L C E D E S K M A C I L I S L A R I N A K 17518

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN