Hasan Ulaş Ceyhan;Evladınız olarak asla yüzünüzü kara çıkarmayacak, başınızı öne eğdirmeyeceğim. Şişli’yi kazanacağız! İstanbul’u kazanacağız.”

Serikli Hasan Ulaş Ceyhan İstanbul’un kalbi Şişli’de meclis üye listesine girdi. 2018 yılından beri İstanbul Şişli’de CHP saflarında mücadelesini sürdüren ve büyük emekler veren Ulaş şimdi de Belediye Meclisinde Şişli’yi yönetmeye hazırlanıyor.

Serikli eğitimciler Ayten-Hüseyin Ceyhan çiftinin oğlu olan Hasan Ulaş finans uzmanı. Aynı zamanda Marmara Üniversitesi Yerel Yönetimler lisansı da olan Ceyhan, Uluslararası Vergilendirme dalında da tezli yüksek lisans yapmış.

“Şişli Benim Yuvam Oldu”

Uzun yıllardır siyasi ve toplumsal konularda çalışmalar yapan Hasan Ulaş Ceyhan Belediye Meclis Üyesi Adaylığı ile ilgi şunları söylüyor; “Partimizin yetkili kurullarının aldıkları karara göre Şişli Belediye Meclis Üyesi Adayı olmuş bulunmaktayım.

Üniversite için ailemden ve memleketimden ayrılarak geldiğim İstanbul’un kalbi olan Şişli ilçemizde 2018 yılından bu yana partimizin kazanımları için farklı koşul ve görevlerde mücadele ettim. Belki burada doğmadım ama Şişli benim yuvam oldu. Ülkemizin farklı yerlerinden gelerek Şişli’yi yuvası bilen güzel insanlar da ailem oldu.”

“Bu Şehirde Mücadele Ettim”

“Bugüne kadar hem partimizde hem de toplumsal muhalefetin birçok alanında özgürlük ve adalet mücadelesinin bir parçası olmaya var gücümle gayret gösterdim. Demokratik ve bağımsız üniversite kavgası verdim. Hak, hukuk, adalet kavgası verdim. Emek ve insanca yaşam mücadelesine omuz verdim. Bu şehirde yürüyüşlere katıldım, afişler astım, sloganlar attım. Bu şehirde mücadele ettim.

Antalya’da ‘İlklerin’ Seçimi Antalya’da ‘İlklerin’ Seçimi

Birlikte mücadele ettiğim ve etmeye devam edeceğim tüm parti örgütümüze, büyük aileme desteklerinden dolayı teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Evladınız olarak asla yüzünüzü kara çıkarmayacak, başınızı öne eğdirmeyeceğim.

Hep birlikte var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz. Şişli’yi kazanacağız! İstanbul’u kazanacağız! Türkiye’de toplumcu belediyeciliği sürdürülebilir kılacağız.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN