CHP’de belediye başkan ve belediye meclis üyelikleri başvuruları 5 Aralık 2023 Salı günü sona erdi. CHP’den Serik Belediye Başkan aday adaylığı için 4 isim müracaat etti.

Alanya Belediye Başkanı Özçelik Mazbatasını Aldı Alanya Belediye Başkanı Özçelik Mazbatasını Aldı

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen şunları söyledi; “5 Aralık 2023 tarihi itibariyle belediye ve meclis üyeliği aday adaylığı başvuruları sonlanmıştır. Sn. Mehmet Balık, Sn. Mustafa Akın, Sn. Kadir Kumbul ve Sn. Anıl Görkem Doğan olmak üzere 4 aday adayımız vardır.

Aday adaylarımız ve ilçe örgütümüzün ortak düşüncesi ilçemiz belediye başkan adayının üye bazında ön seçimle belirlenmesi yönündedir. Cuma günü aday arkadaşlarımla bir araya gelerek bu konuyla ilgili son bir fikir alış verişi yapacağız. 4 adayımızın katılacağı bir ön seçim üzerinde mutabakat sağlanması halinde aday adaylarımızın dosyalarını teslim etmek ve ön seçim talebimizi iletmek için gelecek hafta genel merkezimizi ziyaret edeceğim.

“İlçe kongresinde söz verdiğim gibi benim olmazsa olmazım ön seçimdir. Birbirinden değerli 4 aday adayı arkadaşıma eşit mesafedeyim. Her bir adayımızla Serik Belediye seçimlerini kazanacağımıza inancım tamdır. 31 Mart akşamı zafere ulaşan Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır.”

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN