Dr. Ali Avcı Antalya Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı oldu.

Serikli Doktor Ali Avcı Antalya Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı olarak atandı ve göreve başladı. Dr. Avcı son olarak Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekim Yardımcısı olarak görev yapmaktaydı.

Kemik İliği Nakli Olan Ve Nakil Bekleyen Çocuklara 'Palyaço' Sürprizi Kemik İliği Nakli Olan Ve Nakil Bekleyen Çocuklara 'Palyaço' Sürprizi

Uluslararası dergilerde akademik çalışmaları ve uluslararası kongrelerde sunumları bulunan Dr. Ali Avcı Antalya’nın ve bölgenin en büyük hastanesi olma özelliğine sahip olan Bin 400 yataklı Antalya Şehir Hastanesi yönetiminde Şubat ayı itibariyle görev yapmaya başladı.

1989 Serik doğumlu olan Dr. Avcı ilk ve orta öğrenimini Serik’te tamamladıktan sonra Bucak Adem Tolunay Fen Lisesini bitirdi ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı.

2013 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan ve 2013 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Asistanlığına başlayan Dr. Avcı 2018 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden uzmanlık eğitimini tamamlayarak uzman hekim olarak Siirt Devlet Hastanesi’ne atandı.

2019 Şubat ayında göreve başladığı Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 6 ay acil tıp uzmanı olarak ve sonrasında 2 yıl acil servis sorumlu hekimi olarak çalışan Dr. Ali Avcı, 2021 yılından 2023 yılına kadar Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekim Yardımcılığı görevini yürüttü. Dr. Avcı 2024 yılı Şubat ayı itibariyle Antalya Şehir Hastanesi’nde Başhekim Yardımcısı olarak göreve başladı.

Haber: Osman Türkçe

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN