SP Adayı Şule Büber; “Hedeflerimizi gerçekçi ve ulaşılabilir kılacağız, kaynaklarımızı etkin ve adil bir şekilde kullanacağız.”

Saadet Partisi Serik Belediye Başkan Adayı Şule Büber gazetemizi ziyaret ederek çalışmaları ve hedefleri hakkında açıklamalar yaptı. Büber’in ziyaretine Saadet Partisi Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Güler, Saadet Partisi Serik İlçe Başkanı Osman Kansu, il yöneticileri ve partililer katıldılar.

Çalışmaalrı ile ilgili bilgi veren Saadet Partisi Serik Belediye Başkan Adayı Şule Büber Milli Görüş Belediyeciliği’ne vurgu yaparak, israf etmeyen, liyakat sahibi, güçlü bir kadroyla belediye başkanlığına talip olduğunu belirtti. Serik’i karış karış gezeceğini, az konuşup çok dinleyeceğini, belirten Büber, ‘Ben’ değil ‘Siz” diyeceğini, ‘Ben şunu yapacağım.’ değil ‘Siz ne istiyorsunuz?’ sorusu ile hareket edeceğini söyledi.

Belediyecilikte stratejik planlama ve bütçe yönetimi ile ilgili sorunları çözmek için vatandaşlarımızla işbirliği içinde, onların görüş ve önerilerini dikkate alarak her adımı şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetim anlayışıyla atmaya kararlıyız. Hedeflerimizi gerçekçi ve ulaşılabilir kılacağız, kaynaklarımızı etkin ve adil bir şekilde kullanacağız. Belediye bütçemizi herkesin yararına olacak şekilde yöneterek borçlu belediye travmasına son vereceğiz.”

Haber: Osman Türkçe

2'nci Kez Kazanıp İlki Başaran Böcek, Mazbatasını Aldı 2'nci Kez Kazanıp İlki Başaran Böcek, Mazbatasını Aldı

Saadet (3)

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN