DP Milletvekili Cemal Enginyurt “10 bin lira emekli maaşıyla geçinilir mi? Serikli, Antalyalı bu iktidara bir ders vermek zorunda. Ülkede Atatürk düşmanlığı zirveye çıktı. Biz Mustafa Kemal Atatürk'ün yol arkadaşlarıyız.”

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Cemal Enginyurt Serik’i ziyaret etti. Enginyurt, DP Serik İlçe Başkanlığında vatandaşlarla buluştuktan sonra esnaf ziyareti yaptı. Milletvekili Cemal Enginyurt’un Serik esnaf ziyaretine DP Antalya İl Başkanı Mahmut Çil, DP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Hüseyin Ataşoğlu, DP Serik Belediye Başkan adayı Tevfik Namal, İlçe Başkanı Yaşar Emirdar, yöneticiler ve partililer katıldılar.

D S C 0057

Çil, ‘Ben Tevfik’e Kefilim’

DP Serik İlçe Başkanlığında yapılan toplantıda konuşan DP Antalya İl Başkanı Mahmut Çil; “Serik Belediye Başkan adayımızı Tevfik Namal bildiğiniz gibi eski Antalya Milletvekilimiz Hasan Namal'ın oğludur. Kendisi partide değişik kademelerde görev yaptı. Liyakatli, becerikli bir arkadaşımızdır. Her şeyiyle ben Tevfik’e kefilim bir kere. Öncelikle bunu söylemek isterim. Yani göğsünüzü gere gere oy verebileceğiniz bir arkadaşımız kendisi. Aynı zamanda Büyükşehir Belediye başkan adayımız Hasan Hüseyin Ataşoğlu o da aramızda. O da Konyaaltı meclis üyesiydi. Adalet Partisi Gençlik Kolları’ndan gelmedir kendisi. 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'le politika yapmıştır. Geçmişte onun neferlerindendi. Onu da büyük şehrimize aday ettik. Allah yolumuzu açık etsin.” dedi

D S C 0064

Namal, ‘Kıratı Burada Şahlandırmaya Geldik’

DP Serik Belediye Başkan adayı Tevfik Namal ise konuşmasında; “Biz Serik’te Demokrat Parti olarak tertemiz bir sayfa açtık. Partimizin Serik halkı için bir vefa borcu vardı. Biz bu vefa borcunu burada ödemeye geldik. Kıratı burada şahlandırmaya geldik. O yüzden ben diyorum ki Büyükşehirde Hasan’a Serik’te Namal’a 1 oy istiyorum. Hepinize saygılarımı sunuyorum.”

D S C 0068-1

Ataşoğlu, ‘Kıratı Küllerinden Doğuracağız’

DP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Hüseyin Ataşoğlu konuşmasında şunları söyledi; “Kıratı küllerinden doğuracağız inşallah. Gazipaşa'dan Kaş'a kadar defalarca gezi yaptım. Seçim dönemde en çok beni etkileyen ne oldu biliyor musunuz? Vatandaşlar beni arayarak sandığa gitmek için sebep olduğun için kıratı tekrar sandıkta oy pusulasında görmemize vesile olduğunuz için Allah razı olsun senden kazan mübarek olsun diyorlar.”

‘Rahmetlik Demirel’in Dediği Gibi Muhalefetine İktidarına Büyük Bir Şamar Vuracağız.’

“84 yaşında adam Gazipaşa'da bir esnafın dükkanının önünde oturuyormuş. Vardım tanıştım. ‘Sen Kırattan mı adaysın’ dedi. Kırattan adayım büyükşehir adayıyım dedim. ‘Ölmeden bana o kırata mühür bastıracaksın ya Allah senden razı olsun tuttuğun altın etsin’ dedi. O yüzden her evden en az 1 oy sloganıyla meydanları geziyorum. Köylere kadar geziyorum. Bunlara rahmetlik Demirel’in dediği gibi muhalefetine iktidarına büyük bir şamar vuracağız.”

D S C 0081

Enginyurt, ‘31 Mart'ta İktidara Bir Ders Vereceğiz’

Son olarak konuşan Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Cemal Enginyurt şunları ifade etti; “Değerli Serikli Demokratlar 31 Mart seçimleri Serik, Antalya, Türkiye'mize hayırlı olsun. 31 Mart'ta inşallah ‘Kırat'ın şahlanışına vesile olacaktır. Tevfik Namal kardeşimi ve büyükşehir belediye başkan adayımızı, Kumluca Manavgat, Kemer, Demre Belediye Başkan adaylarımızın Antalya'da tamamını destekleyerek ve Türkiye'nin 81 vilayetinde Kırat'a mühür vurulmasını sağlayarak inşallah biz 31 Mart'ta iktidara bir ders vereceğiz.”

‘Serikli, Antalyalı Bu İktidara Bir Ders Vermek Zorunda’

2'nci Kez Kazanıp İlki Başaran Böcek, Mazbatasını Aldı 2'nci Kez Kazanıp İlki Başaran Böcek, Mazbatasını Aldı

“Emekliler için iktidara ders vermek zorundayız. Emekliler iktidara ders vermek zorunda. 10 bin lira maaşla emekliye, sen yaşama, sürün diyenlere emekli bir ders vermek zorunda. 1 günden 17 yıl kaybeden kademe bekleyen insanlar iktidara bir ders vermek zorunda. Mülakat kaldırılacak deyip kaldırılmayan mülakatın çilesini çekenler iktidara bir ders vermek zorunda.

Nereye giderlerse gitsinler deyip bu ülkenin aydın doktorlarını ülkeden gönderenlerin karşısında bu ülkeyi terk edenler, bu iktidara bir ders vermek zorunda. Bu sene narenciyesini toplayamayan Antalyalı narenciye çiftçisi, bu iktidara ders vermek zorunda. Kiraların Serik’te en az 20 bin liraya çıkması karşısında Serikli Antalyalı bu iktidara bir ders vermek zorunda.”

‘Ülkede Atatürk Düşmanlığı Zirveye Çıktı’

“14 Mayıs'ta 18 lira olan mazot bugün 43 liraya çıktı. Velhasıl ülkeyi bir yağma düzeniyle Moğol istilasından bu tarafa en büyük yağma düzeniyle soyan bir iktidar var. Bu soyguna dur demeliyiz. Bu soyanlara dur demeliyiz. Günlük 35 milyon lira harcayıp saraya, emekliye, bin lira ikramiyeyi Çok gören bir iktidar var. Bu iktidara artık dur demeliyiz, demek zorundayız. Çocuklarımızın geleceği için demek zorundayız. En önemlisi bu iktidara Cumhuriyet için, laiklik için, demokrasi için, adalet için, özgürlük için dur demeliyiz. Bu ülkede Atatürk düşmanlığı zirveye çıktı. Atatürk'e soysuz diyen şerefsizler var.”

‘Mustafa Kemal Atatürk'ün Yol Arkadaşlarıyız’

“Biz demokratlar olarak ne kandil biriz, ne de Beştepe sarayı ile biriz. Biz sarı saçlı mavi gözlü Mustafa Kemal Atatürk'ün yol arkadaşlarıyız. Onun için Serik'te bir seçim yok sadece. Sadece Serik’in kaderini değiştirmeyeceksiniz. Sadece Antalya'nın kaderini değiştirmeyeceğiz. Türkiye'nin kaderini değiştireceğiz.”

‘10 bin lira emekli maaşıyla geçinilir mi?’

“10 bin lira emekli maaşıyla geçinilir mi ya? Biz bütün Türkiye'ye sesleniyoruz Serik’ten bütün Türk milletine sesleniyoruz. Biz kendimizi ortaya koyduk, susmadan, korkmadan mücadeleye devam ediyoruz. Halkımızdan da Demokrat Partiye, kırata, 70-80 yıllık bir siyasi harekete demokrasi mücadelesinin öncüsü bir partiye destek bekliyoruz. Kırat'a oy bekliyoruz. Kıratı şahlandırmalarını bekliyoruz milletimizden.

Demokratlar olarak biz ne diyoruz? Bizim tek bir bayrağımız var o da ay yıldızlı Türk Bayrağıdır. Saraylarda yaşayan Yezid olmaktansa Kerbela çöllerinde şehit Hüseyin olmaya söz verdik. İnşallah bu mücadelemizi başarıyla neticelendireceğiz. Serik’te Tevfik Namal kardeşime destek bekliyorum. Antalya'da Hasan Hüseyin kardeşime desteklerinizi bekliyorum. Şurada 20 günden az bir zaman kaldı gece gündüz çalışalım, telefonlarımız susmasın, sosyal medyada susmayalım. Bayrağa burca dikmek için gece gündüz mücadele edelim.”

DP Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Cemal Enginyurt daha sonra beraberindekilerle birlikte Serik Atatürk Caddesi’nde esnafları ziyaret etti.

Haber: Osman Türkçe

D S C 0104-1D S C 0097D S C 0032D S C 0028D S C 0011

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN