Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık'ın talimatıyla zabıtalar gece 03.00'a kadar denetim görevi yapıyorlar.

Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık zabıta ekiplerine verdiği talimatla ekiplerin uzun zamandır gece 3'lere kadar görev yaptıklarını belirtmişti. Biz de geçtiğimiz günlerde bir gece yarısı bir vatandaşın talebini iletmek için Serik Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne ulaştık. Gece yarısı saat 00.13'ü gösterirken nöbetçi zabıta memuru ile telefonda görüşerek vatandaşların talebini ilettik. Onlar da hemen ilgileneceklerini belirttiler. Daha sonra ise konu ile ilgili olan yere görevli zabıta ekibinin ulaştığını öğrendik.

Aynı gece aynı saatlerde dışarda Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ile de karşılaşınca konuyu kendisine de aktardık ve vatandaşların talebinin karşılandığını bildirdik. Başkan Çalık ta kendisinin talimatı ile başlayan bu uygulamada gece saat 24.00'a kadar zabıtaların görev yerlerinde çalıştıklarını belirterek; 24.00'dan sonra ise 03.00'a kadar denetime çıktıklarını belirtti. Her ekibin kendi bölgesinde gece 3 sularına kadar vatandaşların huzur ve güveni için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ta geç saatlere kadar Serik'in çeşitli mahalle ve bölgelerini dolaşarak vatandaşlarla görüşüyor ve ekipleri denetliyor. Serik Merkez ile birlikte, Kadriye, Belek ve Boğazkent'te ayrı ayrı kurulan zabıta ekipleri aynı uygulamaları koordineli bir şekilde kendi bölgelerinde gerçekleştiriyorlar.

Serik Belediyesi tarafında yapılan bu ve benzeri uygulamalar için ise vatandaşlar memnuiyetle karşıladıklarını ve bu tür uygulamaların devam etmesini istiyorlar.

Serikli vatandaşlar herhangi bir konuda talep, şikayet ve isteklerini 0242 722 24 57 numaralı telefondan zabıtaya ulaşarak bildirebiliyorlar.

Haber: Osman Türkçe




Editör: Haber Merkezi