Ak Parti seçim ofisinde kahvaltılı tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, MHP Serik İlçe Başkanı Ahmet Ali Coşkun, Ak Parti Serik Belediye Başkanı Adayı Enver Aputkan, meclis üyeleri, belediye başkan aday adayları, muhtarlar, partililer ve vatandaşlar katıldılar.

Toplantının açılış konuşmasını Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan yaparak; ''Cumhur İttifakı bayrağının Serik'te dalgalanması için elimizden geleni bu seçim süreci boyunca yapacağız. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 31 Mart akşamına kadar ne yapılması gerekiyorsa hepimiz elbirliğiyle bu süreçte yapacağız hep birlikte en iyi netice almak için gece gündüz çalışacağız. Ben bu vesile ile MHP Serik İlçe Başkanı Sayın Ahmet Ali Coşkun'a ve tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum.'' dedi.

Coşkun; ''Halka Hizmet Hakk'a Hizmettir''

MHP Serik İlçe Başkanı Ahmet Ali Coşkun ise konuşmasında; ''Yeni bir ittifak sürecinde Türkiye'nin bekası için birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Allah nasip ederse 31 Mart 2019 Pazar günü akşamı Cumhur İttifakı kazanacak ve Enver Aputkan Başkanımız başkan olarak belediyemizde bizlere hizmet edecektir. Biz 'Halka hizmet Hakk'a hizmet' anlayışıyla, üretken belediyecilik anlayışıyla yola çıktık ve bu şekilde devam ediyoruz. Önümüzdeki 5 yılda da geldiğimiz noktayı herkes görecektir.''dedi.

Aputkan; ''İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın''

Toplantıda son konuşmayı yapan Ak Parti Serik Belediye Başkanı Adayı Enver Aputkan, şunları söyledi; ''Belediyelerin kuruluş ve varoluş sebebi insana hizmettir. Osmanlı'nın kuruluşunda var olan 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışı bizim de temel düsturumuz ve inancımız olacaktır. Bizim belediyecilik anlayışımız klasik belediyecilik anlayışından farklıdır. Yani sadece yol yapan, park, bahçe, yapan, üstyapı, altyapı yapan bununla yetinen bir anlayış değildir. Zaten bunlar bizlerin yani belediyelerin asli görevleridir. Bunların dışında insanların hayatlarını idame ettirmek için gerekli olan ticaretin, alışverişe ve hareketlerin sağlanması bizlerin asli görevlerindendir. Belediyenin, esnafların ve vatandaşların ticari hayatlarının gelişmesi için onların önlerini açması gerekmektedir. Belediyeler turizmin ticaretin istihdamın önünü kapayan değil açan kuruluşlar olmalıdır. Belediyelerin en önemli görevlerinden birisi budur.  Biz bölgemize uygun her türlü yatırımı yapanlara her türlü desteği bugüne kadar verdik bundan sonra da vereceğiz. Yine eğitim belediyenin asli görevdir. Ailesine çevresine ülkesine faydalı olacak iyi yetişmiş iyi eğitim görmüş insanlara ihtiyacımız var. Dolayısıyla okullarımızın şartlarının iyileştirilmesi konusunda belediyemize çok önemli görevler düşüyor. Vatandaşımız takdir eder Mevla'm da nasip ederse göreve geldiğimiz zaman birçok konuda olduğu gibi eğitim konusunda da her türlü desteği vereceğiz. Vatandaş bizlere destek verirken; 'Ben 5 yıllığına vekaleten sizlere destek verdim' diyor yani biz orada vatandaşın vekili olarak bulunuyoruz.  Vekalet döneminde de onların yani kamunun haklarını, mallarını ve hizmetlerini en iyi şekilde koruyup kollamak ve şeffaflık içerisinde belediye hizmetlerini yapmak bizim amacımızdır. Hizmetlerimizi yaparken insanlarımız da birlikte istişare ederek görüşerek ve konuşarak hizmetlerimizi yerine getireceğiz.''

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi