levent (3)Levent Konur; “Serik’i en güzel noktalara getirmek inşallah bizlere nasip olur”

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Levent Konur, AK Partiden Serik Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Konur, parti binasında Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Halil Deligöz’e evraklarını teslim etti. Konur’un müracaatını alan Deligöz; “Partimizde belediye başkan aday adaylığı sürecimiz devam etmektedir. Aday adaylığı başvuru süreci yarın (Çarşamba) tamamlanacaktır. Bugün 5 yıl birlikte çalıştığımız belediye meclis üyemiz Levent konur kardeşimiz partimize gelerek başvurusunu yapmış bulunmaktadır. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum yolu açık olsun.” Dedi.

 

“Serik’i En Güzel Noktalara Getirmek İnşallah Bizlere Nasip Olur”

Levent Konur burada yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Öncelikle her şeyin hayırlısı olsun diyenlerdenim. 1974 Serik doğumluyum. İlk, orta ve lise tahsilimi Serik’te, üniversite tahsilimi ise Yakındoğu Üniversitesi İşletme Bölümünde tamamladım. Serik’te ticaretime devam ettim. Evliyim ve bir kız babasıyım.

Aykut Kaya'dan Akşener'e Destek Aykut Kaya'dan Akşener'e Destek

Memleketime hizmet etme isteği bugün bizi burada buluşturdu. Bu kutlu davada ilçemizin hak ettiği hizmeti vereceğimize inancım tamdır. Rabbim bize bu görevi nasip ettiği takdirde istişare kültürünün önemli olduğunu bunu geliştirerek ben değil biz diyerek Serik’i en güzel noktalara getirmek inşallah bizlere nasip olur. Aday adaylığı başvurumu mütevazi bir şekilde yapmayı uygun gördüm. Diğer aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Rabbim hepsinin yolunu açık etsin.”

Her daim beni yalnız bırakmayan tüm aileme, kıymetli yöneticilerime ve herkese teşekkür ediyorum.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN