Milli Yol Partisi MYK Üyesi ve Serik Belediye Meclis Üyesi Adayı Gülbeyaz Kurt; “Serik'e hizmet etmeye geliyoruz. Hizmet etmek için varız.”

Milli Yol Partisi Serik’te görev yapan basın mensupları ile buluştu. Düzenlenen basın toplantısına, Milli Yol Partisi MYK Üyesi ve Serik Belediye Meclis Üyesi Adayı Gülbeyaz Kurt,  Milli Yol Partisi Antalya İl Başkanı İbrahim Özkan, Milli Yol Partisi Serik İlçe Başkanı Bayram Erbaş, Milli Yol Partisi Serik Belediye Başkan Adayı Mehmet Çayır, parti yöneticileri ve partililer katıldılar.

Çayır, “Siyaset Rant Kapısı Olmaktan Çıkmalıdır”

Toplantıda ilk konuşmayı Milli Yol Partisi Serik Belediye Başkan Adayı Mehmet Çayır yaparak şunları söyledi; “1992’de şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu bir milli mutabakat metni çağrısı yapmıştı. Onun yarım kalan hayalinin peşine canımızla, malımızla, varlığımızla tamamlamak üzere yola çıktık.

Daha önceden Serik’te esnaflık yaptığım için kendi ailemden birisi olarak gördüğüm için burayı tercih ettim. İnsanlar yürekli, duygusal, cefakar, çok güzel insanlar. Biz insanımıza aşığız. Gerçekten Serik halkına ben hizmet etmek istiyorum. Bunun için geldim. İnşallah bir şeyler yapabilirsek milletimizin teveccühü eğer bizi gösterirse biz bununla varız.

Türkiye'deki siyaset kurumu değişime ve dönüşüme uğramadan hangi siyasi parti gelirse gelsin bu sistem böyle devam ettiği sürece varacağımız bir nokta yoktur. Siyaset rant kapısı, yükselme kapısı, eşi dostu zengin etme kapısı, akrabayı, yandaşı, partiliyi zengin etme kapısı olmaktan çıkmalıdır.  150  yıldır Türkiye kendisini sürekli tekrar ediyor. Devalüasyon, krizler, siyasi krizler, suikastler, darbeler. hayat pahalılığı aynen devam ediyor.”

Milli (4)

 “Siyaset Kurumu Kirlenmiştir.”

Manavgat Belediyesi'nde Devir Teslim Manavgat Belediyesi'nde Devir Teslim

“Siyaset kurumu kirlenmiştir. Bir hesap verme istasyonu olmazsa bu ülkede benim için de belediye başkanı için de, cumhurbaşkanı için de muhtar için de hesap verme istasyonu olmazsa bu ülkeyi bir yere taşıyamayız. Amerika kapılarında F16 dileniriz. Onun bunun kapısında para dileniriz. Bugün sizlere iddia ediyorum. İsterseniz araştırın bakın. Milli Emlak yer satıyor, Orman yer satıyor. Devletin bütün kurumları arsa satıyor, mal satıyor ve bazı siyonist uşakları şirketler adı altında bu ülkede toprak alıyorlar, Serik’te de alıyorlar.

Değerli belediye başkanı adaylarımız hepsi birbirinden değerli. Hepsine saygılar sunuyorum. Ancak 3 tanesi zaten belediye başkanlığı yapmış. Neden hizmet etmediniz kardeşim? Niye Serik’i uçurmadınız? Hak ettiği yere taşımadınız? Çalışmışlardır mutlaka. Bir çivi çakana da Allah razı olsun diyorum. Bunu ayrı tutuyorum. Ama Serik’in geldiği nokta burası değildir diyorum. Biz makamda oturmayacağız. Çizmemizi giyeceğiz sizinle beraber kazma da vurup sizinle beraber çamurda işçilik de yaparız.”

Kurt, “Birilerinin Arkasında Ağa Babaları Var”

Milli Yol Partisi MYK Üyesi ve Serik Belediye Meclis Üyesi Adayı Gülbeyaz Kurt ise konuşmasında şunları söyledi; “Serik'te hizmet etmeye geliyoruz. Hizmet etmek için varız. Hiçbir beklentimiz yok. Hiçbir makam, mevki derdinde değiliz. Eğer derdimiz makam mevki olsaydı şu anda başka koltuklarda otururduk. Biz zor şartlarda siyaset yapıyoruz. Birilerinin arkasında ağa babaları var. Devletin kasasından aldığı paraları var ama biz siyasetimizi çocuklarımızı süt parasından keserek yollara revan oluyoruz.

Milli Yol Partisi Serik Belediyesi meclis üyesi adayı olarak, Serik'in kızı olarak Yörük kızı olarak sizlerin desteklerini İhtiyacım var. Serik Belediye Meclisinde yediden yetmişe herkesin temsilcisi olacağıma namusum üzerine söz veriyorum.”

“Hepimiz Ayrıştırıldık”

“Serik Belediyesi meclisine girdiğimizde hiçbir vatandaşımız kapıdan ‘ben sorunumu çözemedim ya da birine iletemedim diyemeyecek’. Çünkü sizlerin teveccühüyle eğer seçilirsem orada ben olacağım. Hepimiz ayrıştırıldık. Bu siyaset yüzünden alt kattaki üst kata selam vermiyor. Sen o partilisin ben bu partiyim diye. Ben Antalya'da 23 yıldır oturduğum binada önceki yıllarda herkes birbirine çat kapı girerdi. Şimdi ayrıştı millet. Bu ayrışmayı durdurmak için, birlikte beraber hareket etmek için sizlerin de desteğiyle Serik’e hizmet etmek istiyoruz.”

Haber: Osman Türkçe

Akıl (4)

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN