18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okçuluk yarışması yapıldı.

18 Mart Çanakkale Zaferi 109. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından okçuluk etkinliği düzenlendi.

Ok (6)

17 Mart 2024 pazar günü Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet İlkokulu/Ortaokulu salonunda organize edilen 18 Mart Çanakkale Zaferi 109. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü Okçuluk Etkinliği Beden Eğitimi Öğretmeni ve Okçuluk Antrenörü Cihangir Subaşı koordinesinde 42 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.

Okçuluk Şampiyonları Belli Oldu Okçuluk Şampiyonları Belli Oldu

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Okçuluk Etkinliği sonunda dereceye girenler için ödül töreni gerçekleştirildi.

Ödül töreninde dereceye giren sporculara ödüllerini; Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, Cumhuriyet Ortaokulu Müdür Yardımcısı Hakkı Kaşıkçı, Okçuluk Antrenörü Cihangir Subaşı ve sporcuların aileleri verdiler.

Ödül töreninde konuşma yapan Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen şunları söyledi; "GSB Spor Okulları ve ASİST projesi kapsamında Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Okçuluk Antrenörü Cihangir Subaşı koordinesinde açtığımız Okçuluk kursuna devam eden sporcularımızın katılımı ile 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle düzenlediğimiz Okçuluk etkinliğinde emeği geçen başta antrenörümüz Cihangir Subaşı olmak üzere salonu tahsis eden Cumhuriyet İlkokulu/Ortaokulu Müdürlüğü 'ne teşekkür ederim. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü   Okçuluk etkinliğine katılan ve dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ederim. Bu vesileyle 18 Mart Çanakkale Zaferi 'nin 109. Yıldönümünü kutluyor ve Çanakkale Şehitlerimiz ile birlikte tüm şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum."

Haber: Osman Türkçe

Ok (5)Ok (3)Ok (2)Ok (1)

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN