Çıralı'da Caretta Caretta Sezonu 1 Ay Erken Başladı Çıralı'da Caretta Caretta Sezonu 1 Ay Erken Başladı

Dünya Otizm Farkındalık Günü sebebi ile Özel Eğitim Meslek Okulu’nda öğrencilerle birlikte güzel bir kutlama yapıldı.

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü Kutlama Programı Serik Özel Eğitim Meslek Okulu’nda yapıldı. Düzenlenen programa, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İkram Ekiz, Serik Sosyal Hizmetler Müdürü Meral Yılmaz, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldılar.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program sinevizyon gösterisi ile devam etti.

Otizm (4)

Serik Özel Eğitim Meslek Okulu 12-Otizm sınıfı öğrencilerinden Barış Büber’in 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü ile ilgili sözleri okumasında sonra; 9-A öğrencilerinden Ramazan Demirbağ şiirini okudu. Akabinde Müzik Öğretmeni Cem Genç yönetiminde okul korosu müzik dinletisini sundu.

Otizm (9)

Özel öğrenciler misafirler ve öğretmenler eşliğinde pasta kesimi ve kurabiye ikramı yaptılar.

Daha sonra öğrenciler ve misafirlerin katılımıyla ‘Farklılıklarımız Bize Renk Katar’ isimli farkındalık etkinliği gerçekleştirildi. Serik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencilerinin katkıları ile hazırlanan etkinlikler sonrasında program sona erdi.

Serik Özel Eğitim Meslek Okulu Müdür Mehmet Aktaş; “2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü Etkinliklerimizde katılarak bizleri onurlandıran; İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İkram Ekiz e, Serik Sosyal Hizmetler Müdürümüz Sn. Meral Yılmaz a, Serik Şehit Hasan Güçlü MTAL Md. Sn. Yüksel Hakalmaz ile öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ederim. Ayrıca gönderdikleri yaş pasta ile öğrencilerimizin bu özel gününü tatlandıran Limak Arcaddia Resort Hotel İnsan Kaynakları Müdürü Sn. Mehmet Topkan'a şükranlarımızı sunuyoruz.” Dedi.

Haber: Osman Türkçe

Otizm (8)Otizm (7)Otizm (5)Otizm (6)Otizm (2)Otizm (1)

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN