Pazar günü yapılan yerel seçimlerden sonra siyasi parti başkanlarının mesajları devam ediyor. Son olarak AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı seçilen Op. Dr. Kadir Kumbul’u tebrik etti ve milletin hizmetinde olmaya devam edeceklerini söyledi.

AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker mesajında şunları söyledi; “31 Mart mahalli idareler seçimlerini geride bıraktık. Öncelikle seçim sonuçlarının ülkemize, Antalya’mıza ve Serik’imize hayırlı olmasını diliyorum. Demokrasinin temeli olan aziz milletimizin kararına yani sandıktan çıkan sonuçlara saygı duyuyoruz. Belediye başkanı olarak seçilen Kadir Kumbul’u tebrik ediyoruz.

Bu süreçte sahada gece gündüz çalışan adayımız Doç. Dr. Veli Vural hocamıza emekleri için teşekkür ederim. Teşkilatımızın tüm fertlerine, Cumhur ittifakına gönül vermiş hemşerilerimize, bize oy veren ya da vermeyen tüm hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Çıralı'da Caretta Caretta Sezonu 1 Ay Erken Başladı Çıralı'da Caretta Caretta Sezonu 1 Ay Erken Başladı

Dün olduğu gibi bugün ve yarın da Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolundan gitmeye, Aziz milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: OSMAN TÜRK