Tekeli Ortaokulu Yıldız Futbol Takımı Burdur'da yapılan bölge elemelerini geçerek Türkiye Yarı Finallerine kaldı.

Okul Sporları Federasyonun 2023-2024 okul sporları yıldız futbol branşında Antalya 1.'si olarak Antalya'yı bölge elemelerinde temsil etmeye hak kazanan Tekeli Ortaokulu Yıldız Futbol Takımı Burdur 'da yapılan elemeleri geçip bölge şampiyonu oldu. Beden Eğitimi Öğretmeni Sami Gedik yönetimindeki Tekeli Yıldız Futbol Takımı elde ettiği bu sonuçla Türkiye Yarı Finallerine gitmeye hak kazandı. 

Bölge Gruplarında Burdur 'da mücadele eden Tekeli Ortaokulu Yıldız Futbol Takımı ilk maçını Burdur temsilcisi TOKİ Burdur Ortaokulu'na karşı oynadı ve müsabakayı 9-0 kazandı. Tekeli'nin yıldızları ikinci maçlarında da Konya temsilcisi Selçuklu Borsa İstanbul Ortaokulunu 1-0 mağlup etti. En son maçını da Karaman temsilcisi Alparslan Ortaokulu ile oynayarak, 1-0 galibiyet kazandı.

Tekeli Ortaokulu Okul Müdürü Özay Ala elde dilen başarı ile ilgili olarak şunları söyledi: ''Serik Tekeli Ortaokulu olarak bilimsel, sanatsal, sportif, sosyal ve kültürel alanlarda gerçekleştirdiğimiz başarılara böylesi sonuçlar eklemenin haklı gururunu yaşıyoruz. Türkiye şampiyonluğunun kapısını aralamaya emin adımlarla ilerliyoruz. Tekeli Ortaokulu olarak Türkiye şampiyonluğunu almak için var gücümüzle çalışacağız. Buna gönülden inanıyorum. Bu başarı yolunda desteklerini ve yardımlarını esirgemeyen Serik Kaymakamımız Sn. Cemal Şahin’e,  Serik Belediye Başkanımız Sn. Enver Aputkan'a, Spor Müdürü Mehmet Küçükgüçlü'ye,  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. İkram Ekiz'e,  İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mevlüt Özen'e, Okul Aile Birliği Başkanı Binnaz Büyükkurt’a,  Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Sami Gedik'e, Kaleci Antrenörü  Eyyüp Göz’e, öğretmenlerimize, çocuklarımızı bugünlere getiren velilerimize ve her şeyden önemlisi bizlere bu gururu yaşatan öğrencilerimize teşekkür ediyorum.''  dedi.

Okçuluk Şampiyonları Belli Oldu Okçuluk Şampiyonları Belli Oldu

Bölge şampiyonu olarak Türkiye Yarı finallerine kalan Tekeli Ortaokulu Yıldız Futbol Takımı yarı final müsabakalarında final grubuna kalmak için Çanakkale, Denizli, Şanlıurfa, Tokat illerinden birinde mücadele edecek.

Haber: Osman Türkçe

Tekeli (2)-4Tekeli (1)-4

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN