TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Serik Belediyespor, kulübün ihtiyacı olana uçak bileti, sezon öncesi kamp, konaklama masrafları için Fanatic Tur ile 10 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulübün en önemli giderleri için yapılan sözleşme Kadriye Mahallesinde bulunan arazi 10 yıllığına Fanatic Tur’a kiralanması ve karşılığında da kulübün ihtiyacı olan uçak bileti, sezon öncesi kamp, konaklama masraflarının 10 yıl süre ile karşılanması ile ilgili olarak kulübün resmi sosyal medya hesabında açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Kulübümüzün ve gençlerimizin geleceğine katkılar sunmak için buradayız. Fanatic Tur ile aramızda yapılan kira sözleşmesi sonucunda futbol takımımızın 10 yıllık; uçak biletleri, sezon öncesi 2 kamp, ulaşımı kendimiz sağladığımız taktirde konaklama masraflarının yarısı (1/2) ve kol sponsorluğu firma tarafından karşılanacaktır.

Bu önemli sözleşmeye katkı sunan herkese teşekkür ederiz. Geleceğe yatırımlarımızın artması için çalışmalarımıza hep birlikte devam edeceğiz. Kira alanının kulübümüze kazandırılmasında imkanları tanıyan Belediye Başkanımız Sayın Enver Aputkan'a teşekkür ediyoruz. Hep birlikte, omuz omuza nice başarılı günlere.”

Sözleşme gereği 10 yıl boyunca Serik Belediyespor’un kasasından ihtiyacı olana uçak bileti, sezon öncesi kamp, konaklama masrafları çıkmayacak.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi