Serik Belediye Meclisi seçimlerinde, CHP 3’ü kontenjan olmak üzere 20 üye Ak Parti 10 üye, İYİ Parti ise 1 üye kazandı.

12. Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri Düzenlendi 12. Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri Düzenlendi

31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sonucunda Serik Belediye Başkanlığını CHP adayı Op. Dr. Kadir Kumbul kazanmıştı. Kumbul’un 5 yıl süre ile Serik’i yöneteceği 31 kişilik Serik Belediye Meclisi üyeleri de belli oldu.

Pazar günü yapılan Serik Belediye Meclis Üyeliği için yapılan oylamada CHP 33 bin 721, AKP 23 bin 144, İYİ Parti ise 9 bin 898 oy aldılar. Bu oylara göre CHP, 17 asil ve 3 kontenjan olmak üzere toplam 20 meclis üyesi çıkarırken, AKP 10 meclis üyesi ile temsil edilecek. İYİ Parti ise 1 meclis üyesi ile mecliste yer alacak.

İşte Serik Meclisindeki İsimler

2024-2029 döneminde 5 yıl boyunca Serik Belediye Meclisi olarak görev yapacak isimler şöyle:

Ergüven Yılmaz-CHP, Mehmet Balık-CHP, Halil Demir-CHP, Ayşegül Yılmaz-CHP, Mümine Tanrıverdi-CHP, Ahmet Anıl-CHP, Cemal Karacan-CHP, Rafet Yıldırım-CHP, Hüseyin Akın-CHP, Muhsine Solak Gödek-CHP, Ceyhun Ceyhan-CHP, Mustafa Kök-CHP, Adem Aktaş-CHP, Mehmet Küçükkurt-CHP, Ata Ünal-CHP, Şükrü Akkaya-CHP, Candan Aydın-CHP, Mehmet Koca-CHP, Emrah Akbaba-CHP Kontenjan, Ali Doğan-CHP Kontenjan, İbrahim Akın-CHP Kontenjan.

Levent Konur-AKP, Cüneyt Güzel-AKP, Nida Gökoğlu-AKP, Hüseyin Yılmaz-AKP, Hülya Aslan-AKP, Süleyman Ertürk-AKP, Erdem Aksu-AKP, Mustafa Alkan-AKP, Osman Güngör-AKP, İbrahim Şahin-AKP,

Adnan Parlak- İyi Parti.

Haber: Osman Türkçe

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN