Başkan Kumbul; “Pazar günü seçim sona ermiştir. Bütün Serik kazanmıştır. Bu seçimin kaybedeni yoktur. Şimdi hizmet zamanı, Serik’imizin geleceği hepimize emanet.”

Serik Belediye Başkanı Op. Dr. Kadir Kumbul yaptığı açıklama ile seçim sürecinin demokrasi şöleni olarak gerçekleşmesine katkı veren herkese teşekkür etti. Kumbul seçimin sona erdiğini bu seçimde Serik’te herkesin kazandığın ve seçimin kaybedeninin olmadığını ifade etti.

“En Kalbi Sevgilerimi, En Derin Saygılarımı Sunuyorum”

Belediye Başkanı Op. Dr. Kadir Kumbul açıklamasında şunları söyledi; “31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sona ermiştir. Serik ilçemiz ve halkımız yine örnek bir demokrasi tavrı sergilemiştir.

Serik ilçemizin demokrasi şölenine katkı veren, kamu kurumlarımıza, kamu çalışanlarımıza, güvenlik güçlerimize, bütün yol arkadaşlarımıza, partimizin bütün emektarlarına, gönüllülerimize, 7’den 70’e bütün vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum, kucak dolusu en kalbi sevgilerimi, en derin saygılarımı sunuyorum teşekkür ediyorum.”

“Gönlümüz Kapımız Herkese Açık”

“Bütün bu süreç içerisinde beni arayanlara, soranlara, mesaj atanlara yoğunluktun dolayı geri dönemediklerim varsa anlayışla karşılamalarını rica ediyorum. Gönlümüz kapımız herkese açık olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum.”

“Adaletle Ve Şeffaflıkla Hizmet Edeceğim”

“Pazar günü seçim sona ermiştir. Bütün Serik kazanmıştır. Bu seçimin kaybedeni yoktur. Şimdi hizmet zamanı, Serik’imizin geleceği hepimize emanet, Serik’in her köşesinde yaşayan herkesin belediye başkanı olma sözü veriyorum. Halkımızın ihtiyaçlarına kulak verecek, adaletle ve şeffaflıkla hizmet edeceğim.

Türkiye'nin İlk Tarım Fuarı, 27'nci Kez Kapılarını Açıyor Türkiye'nin İlk Tarım Fuarı, 27'nci Kez Kapılarını Açıyor

Ayırmadan, ayrıştırmadan, canla başla, herkesin ve her kesimin başkanı olacağımıza bir kez daha söz veriyoruz. Biriz hep beraberiz Serik’i hep birlikte daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz. Herkese teşekkür ediyorum.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN