Serik Belediye Başkanı Dr. Kadir Kumbul, 5 kişilik başkan yardımcılığından oluşan A Takımı’nı belirledi.

31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinin ardından Serik Belediye Başkanlığına seçilen Op. Dr. Kadir Kumbul, birlikte görev yapacağı yönetici kadrosunu belirlemeye başladı.

Belediye Başkanı Op. Dr. Kadir Kumbul ilk olarak başkan yardımcılığı kadrolarına atamalar yaparak A Takımını belirledi. Serik Belediyesinde bulunan 5 başkan yardımcılığı kadrosunun 2’si Belediye Meclisi’nden atanabiliyor. Başkan Kumbul bu 2 kadroya CHP’li meclis üyeleri Mehmet Balık ve Halil Demir’i atadı.

Memur kadrosuna ayrılan 3 başkan yardımcılığı kadrosuna da Kumbul tarafından atama yapıldı. Mevcut Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldırım’ı tekrar başkan yardımcısı olarak atayan Başkan Kumbul, memur kadrosundan Hamza Çimen ve Mehmet Ali Kuş’u da yeni başkan yardımcıları olarak atadı.

Başkan Yardımcıları Görev Dağılımı

Başkan yardımcılarının görev dağılımı ise şöyle oluştu.

Mehmet Balık Belediye Başkan Yardımcısı: İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü.

Belediye Başkan Yardımcısı Halil Demir: Mali Hizmetler Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü.

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldırım: Yazı İşleri Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Spor İşleri Müdürlüğü, Afet İşleri Müdürlüğü.

2 Aylık Evli Çift, Motosiklet Kazasında Yaralandı 2 Aylık Evli Çift, Motosiklet Kazasında Yaralandı

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kuş: Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü

Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Hamza Çimen: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü.

Haber: Osman Türkçe

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN