CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen; “İlk defa Serik'te belediye başkanlığını kazandık. Serik’e hizmet için geldik, Serik’i güzelleştireceğiz.”

CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen çok partili sesçim sistemine geçildikten sonra ilk defa Serik Belediye Başkanlığını kazanmalarından dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. İlçe kongresi seçiminde belediye başkanlığını CHP’ye kazandırmaya kafasına koyduğunu ve bu yolda uzun süre çabaladığını belirten Çimen bu yolda en iyi adayın da Op. Dr. Kadri Kumbul olduğunu söylemiştim dedi.

“İlk Defa Serik'te Belediye Başkanlığını Kazandık”

CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen açıklamasında şunları söyledi; “31 Mart 2024 seçimlerine geride bıraktık. Çok şükür Serik halkının teveccühüyle ile Cumhuriyet Halk Partisi olarak ilk defa Serik'te belediye başkanlığını kazandık. Bunun onurunu gururunu mutluluğunu yaşıyoruz.

Ben ilçe başkanlığına seçilmeden önce de halkımıza söz vermiştim. Ben sadece ilçe başkanı olmak için seçilmedim. Kongrede ben belediye başkanlığını partimize kazandırmaya kafama koymuştum. Bu zafere ulaşma yolunda en iyi adayın da Kadir Kumbul olacağına biliyordum buna göre açıklama da yapmıştık.”

Şeref (1)

Vize Eziyeti, TIR Şoförleri Üzerinden İhracatı Vurdu Vize Eziyeti, TIR Şoförleri Üzerinden İhracatı Vurdu

“Genel Başkanımıza Söz Vermiştik”

“Bu sonuçlardan dolayı çok mutluyuz çok gururluyuz. Sen genel başkanı Özgür Özel’e bu seçimi kazanacağımızı ve Serik’i CHP belediyeciliği, sosyal demokrat belediye başkanlığı ile buruşturacağımızı söz vermiştik.

Daha sonra Kadir Kumbul başkanımıza uzun görüşmeler yaptık, Serik’in sorunlarını anlattık bunun sonucunda kendisi de ikna oldu. Sonrasında Sayın Genel Başkanımızı da bunu anlattık Kadir Kumbul’la kazanacağımızı söyledik, sağ olsun kendisi de bu yönde karar verdi.”

“Serik İçin Söz Vererek Çalışmalarımızı Yaptık”

“Sonra Kadir başkanımızda yola çıktık 66 mahallemizde, dağ taş demeden bütün halkımıza dokunarak bütün halkımıza Serik için söz vererek çalışmalarımızı yaptık. Sonuçta hep birlikte seçimi kazandık zafere ulaştık. Ben Serik halkımıza, bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Serik’e hizmet için geldik, Serik’i güzelleştireceğiz.”

Haber: Osman Türkçe

Şeref (2)

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN