Hacı Ayfer- Mehmet Ali Yılmaz Anaokulu öğrencileri Kadriye İlkokulu’ndan emekli olan Mehmet Kocabıyık’a anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdiler.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçemizde yeni açılan Hacı Ayfer-Mehmet Ali Yılmaz Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri Kadriye İlkokulu’ndan emekli olan Mehmet Kocabıyık‘ı kendisine ait olan Kocabıyık Personel Taşıma Tur Ofisi’nde ziyaret ettiler.

Hacı Ayfer- Mehmet Ali Yılmaz Anaokulu Müdürü Gamze Kayapınar, öğretmenler, Gizem Nazlı Arlı, Rumeysa Karakaş, Zeynep Dilmaç yönetiminde ziyarete katılan öğrenciler, öğretmenleriyle beraber yaptıkları hediyeleri Mehmet Kocabıyık’a takdim ederek Öğretmenler Gününü kutladılar.

Bez Çanta Tasarladılar Bez Çanta Tasarladılar

33 yıllık öğretmenlik ve idarecilik görevleri sonrasında geçtiğimiz aylarda emekli olan eğitimci Mehmet Kocabıyık 8 yıl boyunca Kadriye İlkokulu’nda okul müdürü olarak görev yapmıştı. Kocabıyık, öğrencilerin bu sürpriz ziyaretinden dolayı oldukça duygulandığını belirterek; “Hacı Ayfer- Mehmet Ali Yılmaz Anaokulu Müdürü Gamze Kayapınar’a, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize bu anlamlı ziyaretleri için çok teşekkür ederim. Biz eğitimciler emekli olsak ta eğitimden, öğretimden kopamayız her aman öğrencilerimizin ve eğitim camiamızın hizmetindeyiz.” dedi

Haber: Osman Türkçe

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN