Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Başkanlığı parti binasında Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşma programına Antalya milletvekili Sururi Çorabatur, Aliye Coşar, Serik Belediye Başkanı Op. Dr. Kadir Kumbul, CHP Serik ilçe Başkanı Şeref Çimen, eski ilçe başkanları, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Belediye Başkanı Kumbul, ilçe başkanı Çimen, milletvekilleri ve partililer vatandaşların Bayramını kutladı.

3-27

Programda konuşan CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen; “Bayramınız mübarek olsun. Önce emekliden başlayalım. Emekliye 10 bin lira veriyorlar. Allah'tan korkun diyorum. Bundan sonra. Bunların devri bitti arkadaşlar. Antalya’nın Serik’in yüzü gülüyor. Ben sizlerle gurur duyuyorum. Bu başarı halkımızındır. Artık her şey anlaşıldı. Biraz geç geç oldu ama insanlar da halkımızda öğrendi. Halk özüne dönecek. Cumhuriyet Halk Partisi hiçbir belediye başkanı talancılığı sevmez.” Dedi.

2 Aylık Evli Çift, Motosiklet Kazasında Yaralandı 2 Aylık Evli Çift, Motosiklet Kazasında Yaralandı

4-11

Kumbul, “Yeni Bir Değişim Başlatacağız”

Serik Belediye Başkanı Op. Dr. Kadir Kumbul yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Atatürk 2 büyük eserim var. Birisi Türkiye Cumhuriyeti, diğeri de Cumhuriyet Halk Partisi demiştir. Ben de yaklaşık dört ay önce çok sevdiğim mesleğinden ayrılarak Cumhuriyet’e sahip çıkmak, bu ülkeye ve ilçemize hizmet etmek için partimize üye olarak Serik Belediye Başkan aday adayı oldum. Sizler beni bağrınıza bastınız. Bana inandınız. Bana güvendiniz. Genel Başkanımız Özge Özel ve partimizin yetkili organları tarafından Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı olarak açıklandım. Bu sürece katkısı olan Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezine parti meclisine Cumhuriyet Halk Partisi il yönetimine, bölge milletvekillerine ve ilçe yönetimine şükranlarımı sunuyorum.

Serik’te bir ilki başararak Serik Belediyesi'ni Cumhuriyet Halk Partisi belediyesi yapmakla kalmayıp Türkiye seçim haritasını kırmızıya boyayan başarının mimarı başta Genel Başkanımız Özgür Özel Bey'e il başkanımız Nail Kamacı Bey'e ve yönetim kuruluna bölge milletvekillerime ilçe başkanım Şeref Çimen'e yönetim kurulu üyelerine kadın ve gençlik kollarımıza meclis üyelerimize, seçim komitesinde, seçim ofisimizde görev alan değerli kardeşlerime partimize gönül veren siz değerli dostlarımı ve gönül dostlarımı çok çok teşekkür ediyorum.

Bu süreçte beni asla yalnız bırakmadınız. Gece gündüz demeden çalıştınız. Hep beraber Serik’i adım adım karış karış gezdik. Kendimizi anlattık. Hizmetlerimizi anlattık. Bu yola sizlerle birlikte çıktık, birlikte başardık. Hepinizi tekrar çok teşekkür ediyorum. Hep beraber başardık. Bu başarımızı kalıcı hale getirmek için meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte daha çok çalışacağız. Serik'te sosyal belediye anlayışımızla birlikte, yeni bir değişim başlatacağız. Sizlerle daha sık bir araya gelecek ve sizlerin fikirlerini alacağız. Görüşlerinizin, fikirlerinizin, önerilerinizin benim için çok değerli olduğunuzu olduğunu bilmenizi istiyorum. Serik Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi'ni ve sizleri temsil ettiğimin bilinciyle bu ailenin bir parçası olmaktan onur ve gurur duyuyorum. “

Haber: Osman Türkçe

6-62-441-67

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN