Şişli Belediyesi CHP Meclis Üyesi adayı Serikli genç siyasetçi Hasan Ulaş Ceyhan Şişli Belediye Meclis Üyeliğine seçildi.

Serikli Hasan Ulaş Ceyhan İstanbul’un kalbi Şişli’de Şişli Belediye Meclis üyesi olarak seçildi. 2018 yılından beri İstanbul Şişli’de CHP saflarında mücadelesini sürdüren ve büyük emekler veren Hasan Ulaş Ceyhan şimdi de Belediye Meclisinde Şişli’yi yönetmeye hazırlanıyor.

Pazar günü yapılan seçimde Şişli Belediye Meclis Üyeliği seçiminde en yakında takipçisi AK Parti’yi neredeyse 3’e katlayan CHP listesinden meclise seçilen Ulaş, Serikli eğitimciler Ayten-Hüseyin Ceyhan çiftinin oğlu. Finans uzmanı olan Ceyhan 5 yıl Şişli Meclisinde kenti yönetecek.

Ceyhan, “Evladınız Şişli Belediye Meclisinde”

Seçimler sonrasında bir açıklama yapan Şişli Belediyesi CHP Meclis Üyesi Hasan Ulaş Ceyhan şunları söyledi; “Evladınız Şişli Belediye Meclisinde. İstanbul’da gerçekleşen seçimde tartışmaya kapalı bir üstünlük sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve Şişli’de rekor oy alan Belediye Başkanımız Resul Emrah Şahan’ın önderliğinde girdiğim meclis üyeliği adaylık sürecim komşularımızın desteği ile olumlu sonuçlanmıştır.”

“Asla Yüzünüzü Kara Çıkarmayacağım”

12. Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri Düzenlendi 12. Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri Düzenlendi

“Adaylığım süresince destekleri için İlçe Başkanıma, Belediye Başkanıma ve partililerimize teşekkür eder, sahada ve sandık başında emekleriyle bu seçim zaferini yaşamamızı sağlayan tüm örgütümüze şükranlarımı sunarım. İlk gün söylediğim gibi; evladınız olarak asla yüzünüzü kara çıkarmayacak, başınızı öne eğdirmeyeceğim. Şişlili komşularımızın daha mutlu bir ilçede yaşaması için var gücümle çalışmaya ve ülkedeki tüm vatandaşlarımızın özgürlük ve adalet mücadelesine omuz vermeye devam edeceğim.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: OSMAN TÜRK