Babacan; “Çalışmalarımızı sahada yapacağız. Bütün herkesin kapı kapı dükkan dükkan dolaşması lazım. Çalınmadık kapı kalmaması lazım. Kapılar bir defada açılmıyorsa o kapıların 2 kez 3 kez çalınması lazım.”

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Serik'te parti binasının açılışını yaptı. Bazı ilçe kongrelerine katılmak üzere dün Antalya'ya gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Serik İlçe Binası'nın açılışını yaptı. Açılışa siyasi parti temsilcileri, STK’lar, muhtarlar, partililer ve vatandaşlar katıldılar.

Kapı Kapı dolaşma talimatı

Babacan, DEVA Partisi Serik İlçe Başkanlığı binasının açılış kurdelesini kesmeden önce yaptığı konuşmada partililere kapı kapı dolaşma, sahada çalışama talimatı verdi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Geçen haftadan itibaren Antalya'da çalışmalarımız kongreler ile birlikte hızlı bir şekilde devam ediyor. Serik Kongresi'ne ben gelemedim ama başarılı ve iyi bir kongre olduğunu biliyorum tekrar hayırlı uğurlu olsun diyorum. Antalya'da yaptığımız ilk kongre olan Serik Kongresi’nden sonra Konyaaltı kongremizi, dün de Kepez ilçe kongremizi gerçekleştirdik. Bugün de hep birlikte Alanya kongresini yapacağız.

Alanya'dan sonra Antalya'nın her ilçesinde kongrelerimiz hızlı bir şekilde tamamlanacak. Bununla birlikte her ilçemizde mahalle temsilcilerimizi belirleyeceğiz. Mahallelerimizde sandık bölgeleri var bu sandık bölgelerimize en az 4 temsilci belirleyeceğiz. Teşkilat çalışmalarımız aralıksız yoğun bir şekilde devam edecek.”

“650 ilçede teşkilatlarımız kuruldu”

“Deva Partisi yeni bir siyasi parti, partimizin kuruluşunun üstünden henüz 15 ay geçti. Ama bu 15 aylık sürede çok hızlı bir şekilde Türkiye'nin dört bir yanında teşkilatlandık ve teşkilatlanma devam ediyoruz. Şu anda Türkiye'nin 81 ilinde il başkanlığımız var. Türkiye'deki var olan 973 ilçenin ise 650’sinde ilçe teşkilatlarımız kuruldu, ilçe başkanlarımız ve yöneticilerimiz görevlerinin başında çalışmalarını sürdürüyorlar.”

“20 ayrı alanda bu eylem planlarımız var”

Biz çalışmalarımızda çözüm önerileri ortaya koyuyoruz birçok farklı konuda seçimlerden sonra neler yapacağım bütün ayrıntılarıyla ortaya koyuyoruz. Yaklaşık 20 ayrı alanda bu eylem planlarımıza ilgili açıklamalarımızı önümüzdeki süreçte yapmaya devam edeceğiz. Deva Partisi'nin iş üreten bir parti olduğunu bütün vatandaşlarımıza paylaşacağız. Yani sadece laf üretmiyoruz iktidara geldiğimizde neler yapacağımızı bütün detaylarıyla ortaya koyan bir siyasi parti olarak vatandaşlarımızın karşısına çıkıp seçim günü ondan desteklerini isteyeceğiz.”

“Asıl çalışmalarımızı sahada yapacağız.”

“Tek daha şu anda açılışını yaptığımız Deva Partisi İlçe Başkanlığı hizmet binasını ve Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrenin hayırlı olmasını diliyorum arkadaşlıkları da başarılar diliyorum. Bizim hizmet binalarımız sadece koordinasyon merkezi olarak kullanılacak. Bizler asıl çalışmalarımızı sahada yapacağız. Bütün arkadaşlarımızın kapı kapı dükkan dükkan dolaşması lazım. Çalınmadık kapı kalmaması lazım. Kapılar bir defada açılmıyorsa o kapıların 2 kez 3 kez çalınması lazım bütün vatandaşlarımızla en az bir kere temasta bulunmamız, vatandaşlarımıza en az bir kere dokunmamız lazım.”

Parti binasının açtıktan sonra Ali Babacan, otobüsle çarşı turu yaptı. DEVA Partisi Serik İlçe Başkanı Uğur Özkan, Babacan'a Serik Belediyespor atkısı hediye etti.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi