Serik Antalya Otomotivciler Derneği Başkanı Mustafa Özkaya, dernek bürosunu hazırladıklarını belirterek, ''Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü yakınındaki dernek binamızı hazırlıyoruz. Serik'i, otomotivcilerim merkezi yapmak istiyoruz. 2015 yılı meslektaşlarımıza hem iyi hem uğurlu gelecek'' dedi

 

Serik Antalya Otomotivciler Derneği Başkanı Mustafa Özkaya, derneği kurdukları günden bu yana yönetimi ve meslektaşları ile el ele vererek emin adımlar attıklarını söyledi. Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü yakınındaki dernek binasını düzenleme çalışmalarının sürdüğünü belirten Özkaya, ''Dernek büromuzu hazırlıyoruz. Yakın zamanda galerici otomotiv tüccarı meslektaşlarımızla oturabileceğimiz, sorunlarımızı veya meslek anlamında yapacağımız planlarımızı masaya yatırabileceğimiz, güzellikleri tartışabileceğimiz bir dernek büromuz olacak'' şeklinde konuştu.  

 

Serikli otomotivciler adına önemli girişimler yaptıklarını belirten Özkaya; ''Antalya Galericiler Kooperatifi Başkanı Dernek Numan Rahmi Balta ve Kepez Belediyesi ile görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah Serikli meslektaşlarımızın Antalya'da kurulan araba pazarına ücretsiz girmesi ya da en azından indirimli olması için çabalıyoruz. Arıca Serik otomotiv galericilerin kilit noktası olduğu için dernek olarak atığımız bu ilk adımların arkasından Serik'i otomotiv pazarının merkezi haline getireceğiz. 2015 yılı meslektaşlarımıza hem iyi hem uğurlu gelecek'' dedi.

 

Editör: Haber Merkezi