Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ve AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan Anneler Günü münasebetiyle pazarcılıkla uğraşan kadınları ziyaret etti.

Anneler günü olması dolayısıyla Serik'te semt pazarını ziyaret eden Başkanlar burada Pazarcılık yapan bayanlara karanfil dağıtarak, anneler gününü kutladı. Ziyarete Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan ve meclis üyeleri ile Serik Semt Pazarcıları ve Tuhafiyecileri Esnaf Odası Başkanı Mevlüt Akıllı katıldı. Başkan Çalık'ı her zaman yanlarında görmekten mutlu olduklarını belirten pazarcı kadınlar da Çalık'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, memnuniyetlerini ifade ettiler.

Ayrıca Belediye Başkanı Çalık, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Kaya ve Erhan Yılmaz ile birlikte bayan personellerini de unutmayarak, anneler gününü kutladı ve çeşitli hediyeler dağıttı.

Çalık; ''Anneler, Ailenin Direğidir''

Başkan Çalık yaptığı konuşmada; ''Anneler, ailenin direğidir. Her türlü zorluğa karşı göğüs geren annelerimizi sadece anneler gününde değil her zaman hatırlamamız gerekir. Çünkü evlatlarını büyüten Aile olma duygusunu topluma kazandıran annedir. Tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dolu bir yaşam sürmeleri dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunarım'' dedi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi