Başkan Söker; “Serik’te de yaptıklarımız ortada. İnşallah Cumhurbaşkanımız liderliğinde hizmetlerimizi devam ettireceğiz. Biz körü körüne hiçbir şekilde muhalefet yapmayacağız. Serik yararına olan her şeyin yanındayız, arkasındayız, destekçiyiz.”

AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından basınla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Serik Nativa Kafede gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, Yönetim Kurulu üyeleri Ali Ay, Ümit Ünal, Ramis Güzel, Mustafa Çimen ve basın mensupları katıldı.

AK Parti iktidarı olarak 23 yıldan beri hizmet verdiklerini belirten AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, ‘İnşallah Cumhurbaşkanımız liderliğinde hizmetlerimizi devam ettireceğiz’ dedi. Serik’e yapılan hizmetlerin bazılarını sıralayan Söker bu konuda katkısı olan herkese teşekkür etti.

Milletin kendilerine Serik’te muhalefet görevi verdiğini belirten Başkan Söker, muhalefet anlayışlarının ise körü körüne muhalefet olmadığını belirterek; Serik yararına olan her şeyin destekçisi olacaklarını ifade etti.

Gazetecilere Teşekkür

Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker şunları söyledi; “Çok kıymetli Serik’imizin değerli basın mensupları. Mahalli idareler seçim sürecinden sonra sizlerle birlikte olmak maksadıyla bugün beraber olmak istedik. Ben öncelikle bu seçim sürecinde bizlerle birlikte gece gündüz koşturup emek veren insanların doğru haber almasını sağlamaya gayret gösteren siz değerli basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Seçimlerin güvenli bir ortamda gerçekleşmesi için çaba gösteren güvenlik güçlerimize, sandık görevlilerimize yine hassaten teşekkür ediyorum.”

“Sandıkta O Yönde Karar Çıktı”

“Seçimler bitti. Biz 23 yıllık Ak Parti iktidarımızın geçmişten bugüne yapmış olduğu hizmetleri yine bundan sonraki süreçte de kararlılıkla devam ettireceğini biliyoruz. Eğitimden ulaşıma, ulaşımdan güvenliğe Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yapmış olduğumuz reformları, çok kıymetli vatandaşlarımız biliyor, takdir ediyor ki bunun da bir göstergesi 14 Mayıs 2023 seçimleridir. Orada vatandaşımız bize ülkeyi yönetme iradesini verdi ve sandıkta o yönde karar çıktı.”

“Takipçisi Olacağız”

“31 Mart'ta da tabii bize yerel hizmetler noktasında muhalefet görevini verdi. Muhalefet görevini yürütmemizi arzu etti. Biz de muhalefet görevimizi yerel iktidardan, yerel hizmetlerde takip edeceğiz, takipçisi olacağız.

“Hizmetlerimizi Devam Ettireceğiz”

“Biz dünden bugüne hizmetlerimizi yaparken AK Parti iktidarı olarak 23 yıldan beri doğudan batıya, güneyden kuzeye hiçbir ayrım gözetmeden doğuda ne yaptıysak batıda da aynı hizmetleri kararlılıkla sürdürdük. Hizmetin partisi olmaz dedik. Ayrım olmaz dedik. Yine aynı şekilde hizmet verildi. İnşallah Cumhurbaşkanımız liderliğinde hizmetlerimizi devam ettireceğiz. Serik’te de yaptıklarımız ortada. Hastaneden  Millet Bahçesine, Boğazkent Mesire Alanına, Belek-Kadriye katlı kavşaklarından duble yollara gibi. Birçok reformu Serik'te de gerçekleştirdik. Ben bu vesileyle tabii ki kıymetli bakanlarımıza, milletvekilimize, başkanlarımıza teşekkür ediyorum.”

“Yerelde Hizmet Önemli”

“Bu hizmetlerin sağlanması noktasında geçmiş dönem Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel Serik’imize 200 kilometre üzerinde burada asfalt yapımı gerçekleştirdi. Ben yine ona da burada özellikle teşekkür ediyorum. Tabii bu yerelde hizmet önemli,  biz de bundan sonraki süreçte inşallah bu hizmetlerin takipçisi olacağız. Ben bu vesileyle tekrar Serik belediye Başkanlığı'nı kazanan Dr. Kadir Kumbul'u yine tebrik ediyorum.”

Her Yerde Tiyatro Coşkusu Her Yerde Tiyatro Coşkusu

“Serik Yararına Olan Her Şeyin Yanındayız”

“Sanayi kavşağı projemizin yine takipçisi olacağız. Kavşağın ihalesi yapıldı, alan firma belli. Zaman açısından sadece inşaatın yazın yapılmasının turizm sezonu olması ve trafik sıkışıklığı yaşanmaması için kış sezonuna ertelendi. Tabii biz Serik’te muhalefet görevindeyiz. Muhalefet görevinde de biz kesinlikle Serik için yapılacak her hizmetin arkasındayız. Biz körü körüne hiçbir şekilde muhalefet yapmayacağız. Serik yararına olan her şeyin yanındayız, arkasındayız, destekçiyiz.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN