ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, Antalyalıların ve kentte konuk olanların Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Vali Münir Karaloğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Karaloğlu mesajında, Ramazan-ı şerifin ardından, milletçe sevgiyle, muhabbetle kucaklaşılacak bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Bu mübarek günlerin, tüm İslam âlemiyle birlikte, herkesin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine, tüm insanlığın huzur ve güven içinde geleceğe umutla bakabilmesine vesile olmasını Allah'tan dileyen Karaloğlu, şöyle dedi:"Bu niyet ve samimiyetle, yıl boyunca çalıştık. Şehrimize, insanımıza hizmet ettik. Bir bereket, paylaşma, kaynaşma ayı olan Ramazan boyunca vatandaşlarımızla daha sık bir araya geldik. Şehrimizin hemen her köşesinde kurduğumuz bereketli iftar sofralarında, şehit yakınlarımız ve gazilerimiz başta olmak üzere, dezavantajlı vatandaşlarımızla, kimi kimsesi olmayan yetim ve öksüzlerimizle buluştuk. İlgili kurum ve kuruluşlarımızın kurduğu sahur ve iftar sofralarında, Ramazan ayına mahsus duyguları, toplumumuzun hemen her kesiminden vatandaşlarımızla birlikte yaşadık. Paylaştık, kaynaştık, hasbihal ettik; birliğimizi, dirliğimizi pekiştirdik, güçlendik."

"İnanıyorum ki, birliğimizin ve dirliğimizin sembollerinden biri olan Ramazan Bayramıyla da, millet olarak tarihimizden, kültürümüzden, medeniyetimizden aldığımız güç ve sorumlulukla, sevgimizi, muhabbetimizi dahat da güçlendirip pekişireceğiz. Bu duygularla, Antalyalılar başta olmak üzere, Aziz Milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını tekrar kutluyorum. Bayramın kalplerimizi coşturmasını, umutlarımızı yeşertmesini temenni ediyorum."

"Bu arzu ve düşünceyle, şehrimizde ve ülkemizde bayramın huzur ve güven içerisinde geçmesini diliyorum. Antalya Valiliği olarak, bu konuda gereken her türlü tedbiri aldık. Bayramda sıla-i rahim ve tatil için yola çıkacak olan tüm vatandaşlarımızı, bayram sevincini felakete dönüştürmemek için trafik kurallarına azami düzeyde riayet etmeye davet ediyorum. Bu vesileyle, Antalyalı hemşerilerimizin ve bayramını ilimizde geçirmekte olan tüm konuklarımızın mübarek Ramazan Bayramı'nı içtenlikle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." DHA

Editör: Haber Merkezi