Serik Belediyesi ile Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü arasında imzalan protokol ile vatandaşlara tapu işlemlerinde kolaylık sağlandı.

Tapu ve Kadastro 6. Bölge Müdürü Funda Aydın Seymen ve beraberindeki heyet, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında bir protokol de imzalandı. Tapu ve Kadastro 6. Bölge Müdürü Funda Aydın Seymen ile Serik Belediye Başkanı Sayın Enver Aputkan arasında imzalanan protokol ile Serik ilçesi sınırları içerisinde tapu işlemi olan vatandaşlar artık belediyeye gelmeden Serik Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nden gerekli işlemleri gerçekleştirebilecekler.

Vatandaş Memnuniyeti

Serik’te yaşayan vatandaşlar yapılan bu protokolden memnun oldukları belirtildi. Özellikle alım ve satımda rayiç bedeli öğrenmek için Serik Belediye’sine gelmeden Serik Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nde gerekli işlemlerin otomatik olarak yapılabileceği belirtildi.

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan imzalanan protokol ile ilgili olarak; “Tapu ve Kadastro 6. Bölge Müdürümüz Sayın Funda Aydın Seymen ile imzaladığımız protokol ile ilçemiz sınırları içerisinde tapu işlemi olan vatandaşlarımız artık belediyemize gelmeden Serik Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nden gerekli işlemleri gerçekleştireceklerdir. İlçemize hayırlı olsun.” dedi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi