Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde göreve gelen Serik’ten 7 isim 5 yıl boyunca Serik için Büyükşehir Meclisinde görev yapacaklar.

Taş: “Demokrasiye Vurulan Bir Darbedir” Taş: “Demokrasiye Vurulan Bir Darbedir”

31 Mart 2024 Pazar günü yapılan yerel seçimler sonucunda oluşan yeni Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde her iki temsil eden 7 isim de tamamen yenilendi.

Antalya ve Serik'te hem başkanlık hem meclis üyeliğinde seçimleri CHP'nin kazanması ile sonuçlanmıştı. Seçimler sonucunda Büyükşehir Meclisinde ilçeyi temsil eden isimler de belli oldu ve meclis görevlerine başladılar.

Önümüzdeki 5 yıl boyunca; 2024-2029 döneminde Serik’i Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde temsil edecek olan 7 isimden 5’i Cumhuriyet Halk Partisi, 1’i AK Parti, 1’i de MHP'li isimlerden oluşuyor.

Takım Kaptanı Başkan Kumbul

Serik’i Antalya'da temsil eden grubun doğal kaptanı olarak Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin de doğal üyesi Serik Belediye Başkanı Op. Dr. Kadir Kumbul ilk sırada yer alıyor.

Ergüven Yılmaz, Mehmet Balık, Emrah Akbaba ve Halil Demir ise ilçeyi Büyükşehir Meclisinde temsil eden CHP'li isimler oldular.

Bu 5 isim dışında AK Parti'den Levent Konur ve MHP'den Cüneyt Güzel mecliste 5 yıl görev yapacak olan diğer isimler.

Partileri farklı olsa da bu 7 isim Serik ile ilgili bütün çalışmaları hep birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde takip ederek sonuçlandırma görevini üstlendiler kendilerine başarılar diliyoruz.

Haber: Osman Türkçe

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN