2021-2022 yılında Eğitim ve öğretim hizmeti vermeye başlayan Serik Matematik Evi Özel öğretim kursu kurucusu/Matematik Öğretmeni Niyazi Alkan’dan YKS (TYT, AYT, YDT) Sınavları öncesi öğrencilere başarılar diledi.

SALDA'DA KİRLİLİK ALARMI SALDA'DA KİRLİLİK ALARMI

Serik Matematik Evi Özel Öğretim Kursu Kurucusu Matematik Öğretmeni Niyazi Alkan şunları söyledi; “Büyük bir azim ve çabayla sınava hazırlanan tüm öğrencilerimizin, ülkemizin geleceği için en iyi şekilde yetişmiş, donanımlı, vatanına bağlı birer birey olma yolunda bu önemli aşamayı başarılı bir şekilde geçireceklerine yürekten inanıyorum. Sınavlara girecek tüm öğrencilerimize emeklerinin karşılıklarını alacakları bir sınav temenni ediyor, başarılar diliyorum.

Sevgili gençler, okula başladığınız ilk günden bu yana uzun bir yol kat ettiniz. Her gün yeni bir şeyler öğrenerek, güzel anılar biriktirerek 12 yılı geride bıraktınız.

Şimdi eğitim yolculuğunuzda yeni bir sayfa sizleri bekliyor. Üniversiteli olacaksınız. Hayatınızdaki bu önemli yolculukta, kavşakta sizi son bir sınav bekliyor.

Sınavdan elde edeceğiniz puanlar yalnızca size en uygun üniversiteleri ve bölümleri belirleyecek, sizin değerinizi değil. En kıymetli varlığımız olan sizler, bundan sonraki süreçte artan azim ve kararlılığınızla çok daha iyi yerlere geleceksiniz. Bu duygu ve düşüncelerle tekrardan sınava girecek bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum.

Ayrıca, geçtiğimiz hafta Pazar günü yapılan Liseye Geçiş Sistemi Sınavı’na  (LGS) giren tüm öğrencilerimizi tebrik ederim. İlçemizdeki gençlerimizin bu çalışma serüveninde emeği olan başta kıymetli aileleri olmak üzere tüm resmi ve özel öğretim kurumlarındaki öğretmenlerimize, idarecilerimize ve görevlilerimize teşekkür ederim. Sınavlarda görev alacak tüm kamu personeline kolaylıklar diliyorum.

İlçemizin başarısı için çalışamaya devam edeceğiz. Başarı, birlik ve beraberlikten doğar. Biliyoruz ki 2021 yılından itibaren sınavlar ilçemizde yapılıyor. Lütfen özellikle Cumartesi ve Pazar günleri geleceğimiz gençlerimiz için gürültü yapmayalım.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN