ANTALYA Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD), yoğun geçen bir faaliyet döneminin ardından üyelerine unutulmaz bir gece yaşatmak için 'Yaza Merhaba' partisi düzenledi. Etkinlik, ANTGİAD üyelerinin ve eşlerinin katılımıyla keyifli anlara sahne oldu.

Yoğun katılımla gerçekleşen 'Yaza Merhaba' partisinde katılımcıların hem yılın yorgunluğunu atmaları hem de yeni çalışma dönemi için enerji toplamaları hedeflendi. Beyaz kıyafet konseptiyle düzenlenen gece, katılımcıların uyumlu ve zarif görüntüleriyle dikkat çekti.

"YENİ ÇALIŞMA DÖNEMİ İÇİN MORAL"

Etkinlikte bir konuşma yapan ANTGİAD Başkanı Ercan Yavaş, partinin sadece bir eğlence değil, aynı zamanda ANTGİAD ailesinin birbirine olan bağlarını kuvvetlendirdiği, sosyal ilişkilerini pekiştirdiği bir buluşma olğunu söyledi. Yavaş, "Üyelerimiz, yoğun iş temposunun getirdiği yorgunluğu atarken, keyifli anlar yaşadılar ve yeni çalışma dönemi için moral depoladılar" dedi.

Taş: “Demokrasiye Vurulan Bir Darbedir” Taş: “Demokrasiye Vurulan Bir Darbedir”

"BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

Bu tür sosyal etkinlikleri çok önemsediklerini vurgulayan Başkan Yavaş, şunları söyledi: "Sosyal organizasyonlar ANTGİAD ailesinin birlik ve beraberliğini pekiştirmekte, üyelerimizin iş dünyasındaki başarılarını sosyal yaşamlarına da taşımalarına olanak tanımaktadır. ' Yaza Merhaba' partimiz, bu hedef doğrultusunda atılmış önemli bir adım olarak hafızalarımızda yerini almıştır. ANTGİAD büyük bir ailedir." (DHA)

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN