Atatürk Anadolu Lisesi, Okul Sporları Voleybol Antalya Şampiyonası'nda Antalya'yı temsil etme hakkı kazanarak büyük başarı elde etti.

2017-2018 Okul Sporları kapsamında Antalya'da düzenlenen Liselerarası Genç Erkekler Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında 5. olmayı başaran Atatürk Anadolu Lisesi Genç Erkekler Voleybol Takımı Bölge Finallerinde Antalya'yı temsil etme hakkı kazandı.

2017-2018 Okul Sporları Liselerarası Voleybol Genç Erkekler İl Birinciliğinde ise, Atatürk Anadolu Lisesi Genç Erkek Voleybol Takımı ise F Grubu'nda 2 maç sonunda topladığı 3 puan ile grup 2.'si olarak bir üst tura çıkmıştı. Bu turda ise Aksu Anadolu Lisesi'ni 2-0 mağlup eden Atatürk Anadolu Lisesi Genç Erkek Voleybol Takımı çeyrek finale kalmayı başardı. Daha sonra oynan müsabakalar sonucunda oluşan sıralamada 5. sırayı alan Atatürk Anadolu Lisesi Genç Erkekler Voleybol Takımı Bölge Finallerine gitmeye hak kazanmış oldu.

Atatürk Anadolu Lisesi'nin Antalya'yı temsilen katılacağı İlimizi ve ilçemizi Şubat Ay'ında yapılacak olan Bölge Şampiyonası müsabakaları Şubat Ay'ında yapılacak.

 

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi