ANTALYA Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yavaş, ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bayramların toplumu birleştiren ve barış duygularını pekiştiren en özel günler olduğunu belirten Ercan Yavaş, “Ramazan bayramının coşkusunu bir kez daha hissetmenin heyecanını yaşıyoruz. Uzun bayram tatilleri, bizlere hem dinlenme hem de yeniden enerji toplama fırsatı sunarken, birlik ve beraberlik duygularımızı da pekiştiriyor" dedi.

Bu özel günlerde, dinlenmenin ve motivasyonun yanı sıra, iş dünyasında da yeni hedeflere odaklanma ve başarıları daha ileriye taşıma fırsatını yakaladıklarını aktaran Ercan Yavaş, "Yenilenmiş bir zihin ve kalp ile işimize geri döndüğümüzde, daha yaratıcı ve etkili olma potansiyelimizi artırıyoruz. Bu nedenle, tatilin tadını çıkarırken, aynı zamanda iş dünyasında da yeni fırsatlara kapı aralıyoruz.

Uzun bayram tatilleri sonrası yaşanan yüksek moral sayesinde iş gücü kayıplarını telafi etmenin de mümkün olduğunu biliyoruz. Bayram tatilleri İş stresini azaltarak çalışanların yeniden motive olmalarını sağlıyor, böylece iş verimliliği ve performansı artırıyor. Hem ruhen hem de bedenen dinlenmek, iş gücü kayıplarını en aza indirmek için önemli bir adım. ANTİGAD olarak, iş dünyasının ve toplumun genel refahı için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. Bayram sonrasında da yenilenmiş yüksek enerjimizle projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.  DHA

AK Parti  Aşure Dağıttı AK Parti  Aşure Dağıttı

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN