Batı Akdeniz bölgesinin, bir hafta boyunca yüksek sıcak hava dalgasının etkisi altında kalacağı bildirildi.
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Cuma gününden itibaren bir hafta boyunca Antalya, Isparta, Burdur ve Muğla sıcak hava dalgasının etkisinde kalacak.
Bölge genelinde bir hafta boyunca yağış beklenmiyor, bölgenin açık ve az bulutlu, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerinde seyretmesi tahmin ediliyor.
Bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta boyunca en yüksek hava sıcaklığının Antalya, Muğla ve Burdur'da 36, Isparta'da 35 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor.
Açıklamada, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu. AA