ANTALYALI ressam Mustafa Pişkin, 'dev deniz dalgaları' serisi resimlerinin sayısını artırdı, yoğun istek üzerine bir kez daha yeni eserlerini sanatseverlerin beğenisine sundu.

Antalya Sanatçılar Derneği (ANSAN) Sanat Galerisi'nde açılan 'Deniz ve Dalgalar' isimli resim sergisinin kurdelesini Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Nuran Yılmaz, ANSAN Başkamı Cahit Çakcıl, ressam Mustafa Pişkin birlikte kesti. Pişkin'in fırçasından çıkan 'deniz dalgaları' konulu resim sergisine sanatçı ve sanatseverlerin ilgisi de yoğun oldu.

Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Nuran Yılmaz, yağlıboya tekniğiyle çalışılmış dalga resimleri hayranlıkla inceledi, "Kendimi bir anda dev dalgaların arasında hissetim. İnsanı büyüleyen resimlerin her biri sanat şaheseri olmuş" dedi.

Ressam Pişkin de yağlıboya çalışması resimleri hakkında şunları söyledi; "Doğa aşığı olan, doğanın korunmasına her türlü katkıda bulunan bir ressam olarak kendimi bir anda deniz dalgalarının arasında buldum. Denizde oluşan dev dalgaları tuvallerime aktarabilmek için, yılın 4 mevsiminde farklı sahillere gidiyorum. Dalgaların oluşumunu, kıyıya vuruşunu yakından gözlemliyorum. Özellikle kış mevsiminde fırtınalı havalarda coşan dev dalgaları yerinde izliyorum, zaman zaman da fotoğraflıyorum. Kimi dalgaları çektiğim fotoğraflardan, kimi dalgaları da hayal ederek tuval üzerine aktarıyorum. Her mevsimden farklı dalgaları resmediyorum. Dalga resimleri çalışmak bana huzur veriyor. Kendimi denizin ortasında gibi hissediyorum." DHA

Serik-Akbaş Grup Yolu Güçlendiriliyor Serik-Akbaş Grup Yolu Güçlendiriliyor

Dev Dalgaları Resmetti (3)Dev Dalgaları Resmetti (2)

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN