Belek'teki Gloria Verde Resort, dünyanın dört bir yanından gelen Tripadvisor gezginlerinden tam not alarak, dünyanın en iyi otelleri arasında yerini aldı.

Belek'te yer alan Gloria Hotels &Resorts, Tripadvisor Travellers Choice Awards Winner 2024 kapsamında dünyanın en iyi otelleri arasında ilk yüzde 10 girmeye hak kazandı. Gloria Verde Resort, Gloria Golf Resort ve Gloria Sport Arena, her yıl, 12 ay boyunca toplanan incelemelere ve derecelendirmelere göre gezginlerin favori destinasyonlarını, otellerini, restoranlarını ve dünya çapında yapılacak şeyleri ödüllendiren TripAdvisor'ın dünyanın dört bir yanından gelen, gerçek yorumlar ve hikayeleri paylaşan gezginlerinden tam not aldı.

Antalya Turizminde 4 Milyon Rekoru; Savaşlara Rağmen Başarı Antalya Turizminde 4 Milyon Rekoru; Savaşlara Rağmen Başarı

İşletmelerin Tripadvisor Travellers Choice Awards'a hak kazanılabilmesi için bir tesisin, işletmenin, destinasyonun veya ilgi çekici noktanın en az 12 ay boyunca Tripadvisor'da listelenmiş olması, ödülün değerlendirme süresi içinde belirli bir eşik sayıda yorum almış olması ve bu değerlendirme eşiğini koruması veya aşması gerekiyor. DHA

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN