Eden Nest Exclusive Otel Kuveyt Türk Bankası Serik Şubesi çalışanlarını ağırladı.

 ‘Unutulmaz Bir Tatil Deneyimi’ mottosu ile hizmetlerine devam eden Eden Nest farklı sektörlerin temsilcilerini misafir etmeye devam ediyor. Serik Belek bölgesinde hizmet veren Eden Nest Exclusive Hotel bu kapsamda Kuveyt Türk Bankası Serik Şubesi çalışanlarını ağırladı.

Belek Turizm Merkezi’nde bulunan 10 odalı VİP butik otel Eden Nest Exclusive, misafirlerine kendilerini evlerinde hissedeceği, sıcak bir ortam sunmak misyonunu benimsemiş bir hedefle çalışıyor. Misafirlerini bir çok farklı imkân sunan Eden Nest, kaliteli hizmeti ve lüks odalarının yansıra, yüzme havuzu, saunası, mini golf alanına da sahip.

Eden Nest Exclusive yetkilileri; “Antalya’nın Belek bölgesinde faaliyet gösteren, modern mimarisi ve kaliteli hizmetiyle bölgemize değer katan, Eden Nest Butik Hotel’imiz bu hafta Kuveyt Türk Bankası Serik Şubesi Müdürü Ersin Sevim ve ekip arkadaşlarını ağırladılar. Bunda sonra da misafirlerimizi ağırlamaya devam edeceğiz.” Dediler.

Eden Nest ekibi tarafından misafir edilen Kuveyt Türk Bankası Serik Şubesi Müdürü Ersin Sevim ve ekip arkadaşları Kodal ve personele çok teşekkür ettiler. Haber: Osman Türkçe

Eden (3)

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN