Serik Eskiyörük Muhtarlığı Eskiyörük 3. Uçurtma Şenliği yoğun katılımla yapıldı.

Eskiyörük Mahallesi Bababelen tepesinde gerçekleştirilen şenliğe Kaymakam Cemal Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Söker, MHP İlçe Başkanı Osman Üstünmet, ANTBİRLİK Başkanı Mustafa Yavuz, kurum müdürleri, STK Başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan şenlik, ilkokul 1 ve 4. Sınıf öğrencileri arasında düzenlenen çuval, yumurta, halat çekme ve bayrak yarışmaları ile devam etti.

Şenlikle ilgili açıklama yapan Mahalle Muhtarı Ramis Güzel; “Oyunlarımıza 800 ün üzerinde çocuk katıldı. Şenlik yapmamızın nedeni çocuklarımızı sevindirmek. Biz çocukların sevinmesi ile mutlu oluyoruz. Çocukları seviyoruz. Yarışırken eğlendiler, ödül kazandılar. Çocuklarımızı bir gün de olsa sosyal medya ve bilgisayarlardan kurtarıp, güzel bir vakit geçirmelerini sağladık.” dedi.

Yarışmalar sırasında çocuklar yanlarında getirdikleri uçurtmalarla gökyüzünü renklendirdi.

Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler bisiklet, paten, ayakkabı, saat, satranç takımı ve mangala ile ödüllendirildi. Öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle Kaymakam Cemal Şahin ve protokol tarafından verildi.

Haber: Osman Türkçe

Toker: “Aşure Bereketi, Paylaşmayı Temsil Ediyor” Toker: “Aşure Bereketi, Paylaşmayı Temsil Ediyor”

Eski (6)Eski (5)Eski (4)Eski (2)

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN