Serik’te özel öğrenciler, aileleri öğretmenleri ile birlikte geleneksel iftar yemeğinde buluştu.

Yoldan Çıkan TIR'ın Sürücüsü Yaralandı Yoldan Çıkan TIR'ın Sürücüsü Yaralandı

Serik Özelim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından özel öğrencilere ve ailelerine iftar yemeği programı düzenlendi. 6 yıldan bu yana düzenlenen geleneksel iftarın bu yıl 7.’si gerçekleştirildi.

Geçtiğim Cuma günü akşamı Serik özel ve güzle bir iftara tanıklık etti. Serik Özelim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören yaklaşık 500 öğrenci aileleri ile birlikte düzenlenen iftarda buluştular. 

İftar yemeği öncesinde Kuran-ı Kerim okundu. Daha sonra ise dua edildi. İftar vaktinin girmesi ile birlikte oruçlar açıldı, yemekler yendi ve yemek duası yapıldı.

Serik Özelim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Olcay Akça düzenledikleri iftar programı ile ilgili olarak şunları söyledi; “Serik Özelim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak, özel çocuklarımız ve aileleri ile iftar yemeğinde bir kez daha buluştuk. 6 yıldan beri aralıksız olarak sürdürdüğümüz geleneksel iftarımızın bu yıl 7.’sini gerçekleştiriyoruz. Bu mübarek Ramazan ayında, değerli velilerimiz ve çocuklarımızla birlikte aynı lokmayı paylaşmanın verdiği huzur ile güzel bir iftar yemeği gerçekleştirdik. Ailelerimizin birbirleri ile kaynaşmaları için düzenlediğimiz toplantımızda amacımız gerek birlik ve beraberlik, gerekse çocuklarımıza kardeşlik duygularını aşılamak. Sevgi paylaştıkça çoğalır ilkesi doğrultusunda velilerimizin gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür eder, farkımızı bir kez daha ortaya koymanın gururuyla daha birçok iftar yemeğinde buluşmayı temenni ederiz. İftar programımıza katılan, tüm velilerimize, öğrencilerimize, ailelerimize ve dostlarımıza teşekkür ediyorum.”

Haber: Osman Türkçe

D S C 0007-1D S C 0009D S C 0006D S C 0003D S C 0001

 

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN