Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım; “Meclis tamam, güçlü cumhurbaşkanı için sandık başına.'

Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ile ilgili açıklamalar yaptı. Yıldırım, 14 Mayıs'ta 323 milletvekili ile meclis çoğunluğunun Cumhur İttifakına verildiğini belirterek; vatandaşları Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi için sandığa davet etti.

Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım açıklamalarında şunları söyledi; “14 Mayıs'ta önemli bir seçimin ilk turunu, % 90'a yakın rekor katılım oranıyla demokrasi şöleni havasında gerçekleştirdik. Milletimiz % 49,52 oy oranı ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, 323 milletvekili ile meclis çoğunluğunu Cumhur İttifakına vererek iradesini ortaya koydu.

Cumhurbaşkanımıza, Cumhur İttifakına destek veren vermeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. 28 Mayıs pazar günü sadece Cumhurbaşkanlığı için 2.tur seçimimiz var. Coğrafyamızın ve dünyanın türlü badirelerden geçtiği bu zaman diliminde vakit kaybına tahammülümüz yok, yapacak daha çok işimiz var.'

“Önce Huzur; Terör Gündemimizden Tamamen Çıkacak'

Yeni dönemde de birlik ve bütünlüğümüze kasteden, PKK, DEAŞ, FETÖ, DHKP-C gibi her türlü terör örgütlerine karşı amansız mücadelemizi sürdürecek, terör belasını ülkemizin gündeminden tamamen çıkaracağız.İş, istihdam, yeni turizm hedeflerimizde ve milli gelirde, sağlık, tarım, eğitim, ulaşım ve altyapıda. Gençlerimiz, kadınlarımız, engellilerimiz, şehit yakını ve gazilerimize yönelik çalışmalarımızda. Kesintisiz sürdüreceğimiz tam bağımsız savunma sanayinde. Yerli milli arabamız TOGG'un daha da yaygınlaşmasında durmadan hedeflere yürüyecek. Yerli doğalgaz, yeni petrol kaynakları, güneş ve rüzgar enerji santralleri, nükleer enerji yatırımlarımızla, en büyük cari açık sorunumuz enerjide de güçlü hamlelerle yolumuza devam edeceğiz.'

“Bölgesel Ve Küresel Güç Türkiye'

Türkiye olarak, bölgesel ve küresel istikrarlaştırıcı güç konumunu pekiştirip; Kıbrıs'ta, Azerbaycan'da, Türk Devletleri Topluluğu ile hem Türk Dünyası hem de İslam dünyasında ortak menfaatlerimizle birlikte ilişkilerimizi daha da güçlendirecek, kazanımlarımızı artıracağız.

28 Mayıs akşamı ile birlikte, her alanda "Güçlü Türkiye" ve "tam bağımsızlık" hedeflerimiz doğrultusunda, milletimizin desteği ile Cumhur İttifakı ve Recep Tayyip Erdoğan'la Türkiye yüzyılına yürümeye devam.

Milletvekilliği seçiminde çoğunluğu alan Cumhur İttifakı olarak, 1. turda tüm seçmenlerimizin kararını saygıyla karşılıyor, seçilen tüm milletvekillerine milletimize hizmet yolunda hayırlı çalışmalar diliyoruz.

Güçlü Meclis Güçlü Hükümet için, tüm vatandaşlarımızdan partisi ne olursa olsun Türkiye Yüzyılı hedefi ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermeye çağırıyor, geleceği hep birlikte inşa edelim diyoruz. Bu duygularla 28 Mayıs Seçiminin huzur içinde geçmesi dileklerimizle, milletimize, ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.'

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi