Orhan Güreşçi; “Yapılan delege seçimlerinin kaybedeni yoktur. Kazanan Türk Eğitim-Sen olmuştur.”

Türk Eğitim-Sen Antalya 1 Nolu Şubesinin delege seçimleri yapıldı. Serik’te yapılan delege seçimlerinde; Türk Eğitim-Sen Antalya 1 Nolu Şube Başkan Yardımcısı ve yeni dönem Başkan Adayı Orhan Güreşçi’yi destekleyen liste 12 kişilik Serik delegesinin 11’ini kazandı. 13 Kasım’da yapılacak olan seçimde Başkan adayı olan Güreşçi delege seçimlerinin Antalya’nın 19 ilçesinde tamamlandığını belerterek; “Yapılan delege seçimlerinin kaybedeni yoktur. Kazanan Türk Eğitim-Sen olmuştur.” Dedi

Güreşçi’yi Destekleyen Liste Kazandı

Türk Eğitim Sen Antalya 1 No'lu Şube 7. Olağan Genel Kurulu öncesi 19 ilçede delege seçimleri yapıldı. Genel Kuruluda oy kullanacak 12’i doğal toplam 162 delegenin 150’ini belirlemek için yapılan seçimlerde Serik’te başkan adayı Orhan Güreşçi’yi destekleyen liste 12 kişilik delegenin 11’ini kazandı. Güreşçi’yi destekleyen listeden; Ercan Koca, Musa Sunar, Mustafa Var, Özgür Demir, Mahmut Yıldız, Özlem Üstünmet, Hüseyin Akış, Mehmet Akçehre, Cihangir Subaşı, Mustafa Seçim, Erdal Sartık, Ahmet Atılganlar isimleri delege olarak seçilirken; karşı listeden ise sadece Türk Eğitim Sen Serik İlçe Başkanı Varol Civcir seçildi.

Güreşçi, “Delege Seçimlerinin Kaybedeni Yoktur”

Türk Eğitim-Sen Antalya 1 Nolu Şube mevcut Başkan Yardımcısı ve genel kurulda Başkan Adayı olan Orhan Güreşçi delege seçimlerini değerlendirdiği açıklamasında şunları söyledi; “Şubemizin 7. Olağan Genel Kurulu için yapılan delege seçimlerine üyelerimizin ilgisi ve katılımı yüksek oldu. Delege seçimlerine katılan üyelerimiz; arkadaşlarıyla, dostlarıyla bir araya gelmekten mutluydu. Delege seçimlerimiz tam bir şölen havasında geçti. Yaptığımız delege seçimlerine gelerek tercih ve iradeleriyle şubemizin yeniden teşekkülü için delege adaylarına oy veren tüm üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Seçimlere sağlık sorunları ve özel sebeplerle katılamayan her üyemize de ayrıca teşekkür ediyorum. Yapılan delege seçimlerinin kaybedeni yoktur, kazanan Türk Eğitim-Sen olmuştur. ‘Daha Yüksek Hedeflere Daha Güçlü Yönetimlerle Ulaşılır’ . Ayrıca seçimlerde mücadele ettiğim ekibime sonsuz teşekkür ediyorum.

Haber: Osman Türkçe