AKDENİZ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin son sınıf öğrencileri sanat eserlerini mezuniyet sergisinde sergiledi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Fikret Otyam Fuaye Alanında Güzel Sanatlar Fakültesi Mezuniyet Sergisi açılışı yapıldı. Sergi açılışına Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sibel Paşaoğlu Yöndem, Dekan Yardımcısı Doç. Umut Kayapınar, akademisyenler, öğrenciler ve yakınları katıldı. Güzel Sanatlar Fakültesi Mezuniyet Sergisinde; resim, grafik, moda ve tekstil, sinema-tv, fotoğraf, geleneksel Türk sanatları, heykel, seramik bölümlerinden altmış üç öğrencinin eseri sergilendi. Sergi 1 Temmuz'a kadar ziyaret edilebilecek.

ÜNİVERSİTE YILLARINIZ ANIYA DÖNÜŞMEK ÜZERE

Dekan Prof. Dr. Sibel Paşaoğlu Yöndem, "Güzel Sanatlar Fakültemizin 25. yılını çeşitli etkinliklerle kutladığımız bu özel yılda biliyorsunuz ve bu özel salonda sayın rektörümüzün katkıları ve katılımlarıyla açtığımız Fikret Otyam Sergi Salonu'nda 2024 mezuniyet sergimizi açıyor olmaktan son derece mutlu ve heyecanlıyız. Türkiye'nin hem güçlü hem bilim en sanat alanında en iddialı üniversitelerinden biri olan Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun oluyorsunuz. Bundan sonraki hayatınıza adım atarken sizleri yetiştiren kıymetli aileniz gibi biz hocalarınız da son derece kıvançlı, gururlu ve mutluyuz. Zorluklarla, kolaylıklarla, komik ve eğlenceli anlarla kimi zaman acı ama gerçek gerçekte hayata sizi hazırlayan tecrübelerle kimi zaman da tarifsiz sevinçlerle dolu yaşanan o yıllar bana kalırsa bir kişinin hayatında, belki de en önemli yılları üniversite yıllarınız artık hafızalarda yer edinmeye hazır birer anıya dönüşmek üzere" dedi.

Prof. Dr. Sibel Paşaoğlu Yöndem, serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek mezun olan meslektaşlarına başarılar diledi. Konuşmaların ardından serginin açılış gerçekleştirildi ve sanatseverler sergiyi gezdi. DHA

Taş: “Demokrasiye Vurulan Bir Darbedir” Taş: “Demokrasiye Vurulan Bir Darbedir”

Güzel Sanatlar (2)Güzel Sanatlar (3)Güzel Sanatlar (4)

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN