Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili düzenlenen Cuma gününün 3. ve son mitingi İyi Parti Serik Belediye Başkan adayı Mehmet Habalı’nın mitingi oldu.

Miting alanında 2 vinç ile bir kapı ve bir de büyük bir anahtar havaya kaldırılarak; Habalı’nın 'makam kapsını sökeceğiz’ sözleri eşliğinde vatandaşlara gösterildi.

D S C 0033 800X531

‘Serik’in 66 Mahallesine Beraber Sahip Çıkma Toplantısındayız’

‘İnşallah bu yolculuğumuzu zaferle sonuçlandır Allah'ım’ sözleri ile konuşamaya başlayan İyi Parti Serik Belediye Başkan adayı Mehmet Habalı şunları söyledi; “Çok kıymetli gönül dostlarım. Bugün 31 Mart belediye başkanlığı seçimleri dolayısıyla buraya toplanmış bulunuyoruz. Bu toplantımızda asıl amacımız, asıl maksadımız Serik’in 66 mahallesine beraber sahip çıkma toplantısındayız.”

D S C 0037 800X531

‘İlk İşimiz Makam Kapısını Söküp Atmak Oldu’

 “Çok kıymetli hemşehrilerim 1999-2014 arası belediye başkanıydım. Serik, S'lerin ilan ediyordu. Serik, siyaset, sıcak, sinek siyaseti yok etmek için belediye başkanı olduğum zaman ilk işimiz makam kapısını söküp atmak oldu.

Sinekle mücadele konusunda bir taraftan ilaçlama yapılırken, bir sebepten de kilometrelerce dere ıslahı yaptık. 10 yıldır 1 metre yapılmadı.  Bütün altyapılar bizim zamanımızda eksiksiz olarak yerine getirildi.”

‘5 Yıllık Hizmet Edecek Bir Kaptan Seçeceksiniz’

“31 Mart'ta ilçemize bir kaptan seçeceksiniz. Biz 5 yıllık hizmet edecek bir kaptan seçeceksiniz. Bu kaptanın dürüst halk ile iç içe makam kapısı olmayan halka açık ve donanımlı, şehircilik, belediyecilik, yol, köprü, sinekle mücadele, ıslahında hiçbir yerden danışmanlık almadan yapabilecek birlik tercih ederseniz yollarımız kesişecektir inşallah.”

D S C 0026 800X531

‘Habalı Hiç Kimsenin Ekmeğiyle Oynamadı’

“Buradan Habalı olarak dördüne de soruyorum. Çınaraltı Meydanı'mızdı. Çınaraltı çıkmaz oldu. Bunların gündeminde yok. Atatürk Caddemiz duble yoldu. Şimdi kuşa çevrildi. Bunlardan tık yok. Habalı hiç kimsenin ekmeğiyle oynamadı. Belediye personeliyle mahkemelik olmadı. Belediyede vatandaşlarımıza her zaman makam kapısı açık oldu. O ekmek fabrikasından gerekse 2 tane daha alacak. Gerekirse Gebiz'de bir ekmek fabrikası yapılacak. Her mahallemiz bundan istifade edecek, merkezi değil.

D S C 0028 800X531

10 yıldır randevu ile görüştüğünüz makam kapılarını sökmek için sizden desek istiyoruz. Onun için yok bu işin sağı solu, Mehmet Habalı aklın yolu diyoruz. 31 Mart belediye başkanlık seçiminde partiniz ne olursa olsun vur mührünü İyi Partiye başkan Habalı olsun.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: OSMAN TÜRK