Tapu ve Kadastro'nun 173. kuruluş yıl dönümü Serik’te de kutlandı.

Serik’te Tapu ve Kadastro'nun 173. kuruluş yıl dönümü, Atatürk anıtına çelenk konularak kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Atatürk Anıtına Serik Tapu Müdürü Abit Göver tarafından çelenk bırakıldı. Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirlerine uygun şekilde sosyal mesafe gözetilerek yapılan törene Serik Tapu Müdürü Abit Göver, tapu müdürlüğü ve kadastro şefliği personeli katıldı.

Serik Tapu Müdürü Abit Göver ve beraberindeki heyet, buradaki programın ardından İlçe Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Serik Tapu Müdürü Abit Göver yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bugün teşkilatımızın kuruluşunun 173. Yılını kutlamaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. 173 yıldır Türk milletine hizmet veren teşkilatımızda Serik tapu müdürlüğü olarak 26 personelimiz ile hizmet vermekteyiz. Serik Tapu Müdürlüğü TAKBİS programı üzerinden işlem başvurularını almakta ve sonuçlandırmaktadır. Tapu Müdürlüğümüzde 2011 yılında randevulu çalışma sistemine geçilmiş olup kaliteli ve hızlı hizmet verilmektedir. Tapu Müdürlüğü TSE-ISO-EN 9000 kalite belgesine sahiptir. 01 Ocak 2019 – 31 Aralık 2019 tarihleri arası Tapu Müdürlüğümüz yevmiyeli işlem sayısı 25770’dir.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi